Bulduğun karta bakacaksın dx11 desteği var mı diye youtube'dan oyun testlerinede bakabilirisin valorant testi yapıyorlar.Ben bu PC ile 2 ay önce valorant oynayabiliyordum en düşük ayarlarda ama bi yama geldi sanırsam 1.14 yaması directx 11 hatası almaya başladım giremiyorum yani valoranta bahsettiğin ekran kartları directx 11 i destekliyor mu ?
r7 ye laf atmayın o fiyat bandında bulunabilecek dedim ! ikinci el demedim 2. el 750 ti alınabilir en iyiR7 240 iğrenç bi kart AMD'nin HD serisi kat kat daha iyi kartları var onun parasına
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bulabilirsen 750 Ti Rx 460 bulamazsan HD serisine bak 6850 7870 tarzı kartlar işini görür.
O fiyat bandına dedim bende zaten r7 240'dan daha güzel kartlar var HD serisir7 ye laf atmayın o fiyat bandında bulunabilecek dedim ! ikinci el demedim 2. el 750 ti alınabilir en iyi
bulursa alsın .DO fiyat bandına dedim bende zaten r7 240'dan daha güzel kartlar var HD serisi
cimri de 650 tl ye tek fanlı gtx 1050 gördüm az önce 0 ürün hemde şiddetle üstüne koyup almanı öneririmMerhaba dostlar forumda yeniyim kısa özet geçeyim sistemim ile ilgili
İşlemci: i5 CPU M 520 @ 2.40GHz
Anakart: İNTEL H55
RAM: 6 GB
Ekran Kartı: NVIDIA GeForce 9500 GT
500 TL Bütçem var bu sisteme uygun darboğaz yapmayacak güzel bir ekran kartı önerir misiniz?