ekran kartı engellemez mi arkadaki boşluktan geçirceksin yada yandan geçir. Sağ üst tarafında usb yeri vardır illa ki iyi bakBilgisayarıma eski bilgisayarımdan söktüğüm sata SSD'yi takmak istiyordum.Ekran kartımın olduğu yerdeymiş SATA soketi.Buraya ne yapmam gerek.
Kablo takılmıyor ki hocam arkadan geçireyimekran kartı engellemez mi arkadaki boşluktan geçirceksin yada yandan geçir. Sağ üst tarafında usb yeri vardır illa ki iyi bak
Tamamdır deneyeceğim önceki anakartımda ekran kartım ile alakasız yerde idi görünce şaşırdımHocam ekran karti sata girisini engelliyorsa, ayni dogrultuda kasa onu USB portlari, acma kapatma icin gerekli kablolar var onlarida engeller onlari engellemiyorda sadece nasil sata kablosunu engelliyor? sata kablosunun giris kismi yani ucu uzunsa L seklinde sata kablolari var onu deneyebilirsiniz.
Hocam gözünün seviyim hafif büküp girer o nasıl takılmıyor.Bu kadar mesafe kalıyormuş arada
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Kablo takılmıyor ki hocam arkadan geçireyim
Bazi anakartlarda sag tarafinda oluyor bu USB 3.0 baglantisinin hemen altinda bazi anakartlardsa ise anakartin direk altinda konumlandiriliyor.Tamamdır deneyeceğim önceki anakartımda ekran kartım ile alakasız yerde idi görünce şaşırdım
Bu şekil mesafe kalıyor kablo ile örneklediğimdeBence L tipi olanda zor kuratari gibi onarinda yine belli bir uzunlugu var ama normaline gore o uzunluk kisa yine de denenebilir
Soketi kırmazmıyız hocam çünkü kartıda zorlamak istemedim.L tipi ile deneyeceğim sanırımHocam gözünün seviyim hafif büküp girer o nasıl takılmıyor.![]()