Merhabalar benim PC ozellikleri şu şekilde
Anakart h55kbl ESONİC
2x4 turbox ram 1600mhz
İşlemci i5 650 3.20
Ekran kartı rx560 4gb
Görüntü gelmiyor ekran kartını çıkartınca görüntü geliyor yardım eder misiniz
bu da olabilir bakMonitör kablosu anakarta mı takılı hep ?
Ekran gelmiyor ki yukliyeyim yukledikten sonra mı takayım ?ekran kartı driveri tekrar yüklemeyi dene
Ekran kartında VGA girişi yok hdmı var hdmı VGA dönüştürücü ile kullanıyorum ama görüntü yokMonitör kablosu anakarta mı takılı hep ?
Bir bilgisayarcıya sordum bios guncellemen gerekiyor dedi deneyecegimekran kartı driveri tekrar yüklemeyi dene
bir önce yükle sonra deneEkran gelmiyor ki yukliyeyim yukledikten sonra mı takayım ?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ekran kartında VGA girişi yok hdmı var hdmı VGA dönüştürücü ile kullanıyorum ama görüntü yok
Bir bilgisayarcıya sordum bios guncellemen gerekiyor dedi deneyecegim
hangi dönüştürücü kullanıyorsun? link varsa atar mısın?Ekran gelmiyor ki yukliyeyim yukledikten sonra mı takayım ?
Ekran kartında VGA girişi yok hdmı var hdmı VGA dönüştürücü ile kullanıyorum ama görüntü yok
Bir bilgisayarcıya sordum bios guncellemen gerekiyor dedi deneyecegim
PSU platoon 500Whangi dönüştürücü kullanıyorsun? link varsa atar mısın?
ve psu modeli yazar mısın?
Ama hdmı to hdmı da olmadı dönüştürücüsüzDönüştürücüler çoğunlukla çalışmaz muhtemelen sorun odur.
Ama hdmı to hdmı da olmadı dönüştürücüsüz
Bende yok ama televizyona bağladım olmadı başka monitörde hdmı vardı denedim yine olmadıMonitörde HDMI varmı yani ? Direk ekran kartından monitöre HDMI bağlantı ?
Bende yok ama televizyona bağladım olmadı başka monitörde hdmı vardı denedim yine olmadı