JynOx
80+ Bronze
Ben de başkasından duydum linçlemeyinBurada haklısın ama, 5600XT sorunlu değil.
Sonuç olarak direk sorunlu diyemeyiz
Kart 2060 dan güçlü
Ben de başkasından duydum linçlemeyinBurada haklısın ama, 5600XT sorunlu değil.
Sonuç olarak direk sorunlu diyemeyiz
Kart 2060 dan güçlü
En iyisi 5600XT, tabi fiyatlar da önemli.Evet beslemeyeceğini tahmin ettim zaten değiştirmek istiyorum fakat malum fiyatlar yüzünden erteleyeceğim.Merak ettiğim konu hangi ekran kartı iyi ? ve sistemime uyumlu olarak beni 3 4 ay götürür mü ?
Yukarıda attıklarından en iyisi 5600XTEvet beslemeyeceğini tahmin ettim zaten değiştirmek istiyorum fakat malum fiyatlar yüzünden erteleyeceğim.Merak ettiğim konu hangi ekran kartı iyi ? ve sistemime uyumlu olarak beni 3 4 ay götürür mü ?
sistemi yükseltmen lazım o kartların hepsinde darboğaz yapacaktır.Merhaba dostlar , RTX 2060 , RX5600 XT ve 1660 Tİ arasında kaldım. Fakat ekran kartını takacağım sistem biraz eski. 3-4 ay içinde değiştirmeyi düşünüyorum. Mevcut sistemim alacağım ekran kartı için bir sorun teşkil eder mi merak ediyorum beni 3-4 ay idare etsin yeter.
SİSTEMİM :
600W 80+ THERMALTAKE PSU
İ7 2600 8 ÇEKİRDEK 3.40GHZ
8 GB DDR 3 RAM
ASUS P8H67-M-LE
1 TB HDD
240 GB SSD
nerede düzeltildi atarmısın asus tuf rtx 2060 yeni modeliniTuf modeli düzeltildi
Mesaj otomatik birleştirildi:
5600 ün nesi sorunlu ?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Attığın kartlar arasından en iyisi 5600XT ama işlemcin beslemez
Kart yine ısınıyor ama çok değilnerede düzeltildi atarmısın asus tuf rtx 2060 yeni modelini
bende var asus tuf rtx 2060 ve kasamında hava akışı iyi ama 80 derecelerde takılmakta malesefKart yine ısınıyor ama çok değil
Soğutması ortalama bir kasa ile sıkıntı çıkartmaz