Yardım Ekran kartı ve furmark testi konusunda yardım bekliyorum.

kepçuk

80+
Reaksiyon skoru
10
gigabyte rtx 4060 kullandığım monitör 1600x900 çözünürlüğünde furmark testini bu çözünürlükte 1 saatten fazla yaptım 64derecede seyretti FHD de 1 saatten uzun tuttum ve dereceler aynı sorunsuz, şuan tekrar yapmak istememin iki sebebi var ve yardım istediğim durumu şimdi yazağım yorum yapmak isteyen olursa diğer durumuda aşşağıya yazacağım;

(yardım için): Abti-aliasingi kapalı olarak bu iki testi gerçekleştirdim ve önemli olabileceğini düşünerek şuanda tekrardan yapmak istiyorum 8X MSAA mı yapmalıyım bilmiyorum test sonuçlarının ne olması gerektiğinde bilmiyorum yardımlarınıza açığım.

(yorumda bulunmak isteyen kişiler için): bu RTX4060 lı sistemi itopya üzerinden satın aldım geçenlerde fark ettim ekran akrtının pci express bölümü ile bağlantı kurduğu dişlerin hafif üst kısmında ekran kartının hafif iç taraflarında bulunan ufak şeffaf bir bant buldum hafif çapraz yerleştirilmişti ve onu oradan çıkardım bunu yazdığımda biri bana yalıtım için oraya konmuş olabileceğini söyledi ve bana 0 bir ekran kartında böyle bir bantın bulunması biraz saçma geldi sizce bu durum nedir ?

Geri