Ekran kartım alev alev 11 dk test sonucu

predator

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,176
Asus Tuf Gaming 1660 super 3x kullanıyorum. 5 ay garantisi var sizce garantiye yollamalı mıyım? ne yapabilirler ki?

Ekler

• nbnnbn.png
    nbnnbn.png
    223 KB · Hit: 109
Kasan küçük ise veya kalitesiz değiştirmeni öneririm şayet ekran kartın çok büyük ve hava sirkülasyonu düzgün yapılmadığı takdirde bu sonuçlar olabilir. Ek olarak asus tuf kartları saçma şekilde ısınan kartlar zaten sizin değeriniz normal biyebilirim. Garantinin ona yapabilecekleri bir şey yok.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ek olarak bu videodaki yorumlara bakabilirsin aynı marka model kullanan kullanıcılar da şikayet ediyor ısınmalardan.

Ek olarak buradan da görebilirsin adına bir sürü başlık açılmış.

Kasan küçük ise veya kalitesiz değiştirmeni öneririm şayet ekran kartın çok büyük ve hava sirkülasyonu düzgün yapılmadığı takdirde bu sonuçlar olabilir. Ek olarak asus tuf kartları saçma şekilde ısınan kartlar zaten sizin değeriniz normal biyebilirim. Garantinin ona yapabilecekleri bir şey yok.

Ek olarak bu videodaki yorumlara bakabilirsin aynı marka model kullanan kullanıcılar da şikayet ediyor ısınmalardan.

Ek olarak buradan da görebilirsin adına bir sürü başlık açılmış.
4x12 fanlı büyük bir kasam var hemen ekran kartının arkasında se224 var ona doğru üflüyor.
Kasam aynı zamanda full mesh.
Yan tarafı plastik açmamda fayda olur mu?

Dostlar arkadaşın sorusuna yakın olduğu için yeni konu açmiyim dedim, benimki de ekran kartı kullanmadığım oyunlarda 50 lerde kullandıgımda 65 75 arasında. Normal değil mi?

Neden 0x MSAA yapıyorsunuz? 8x MSAA yapın, gerçek sonucu görün.

O EVO olmayan TUF modeli galiba, ısınıyor o model biraz. Ama 81 derece bu sıcaklıklarda o model için anormal gelmedi.

O EVO olmayan TUF modeli galiba, ısınıyor o model biraz. Ama 81 derece bu sıcaklıklarda o model için anormal gelmedi.
1660S modellerinin Evo olmayan versiyonu yok, 1660 ve 1660Ti de var.

Konu sahibi 3 fanlı modelini kullanıyor sanırım. O modelin soğutması mükemmel değil ama 75 dereceyi geçmemeli bence.

1660S modellerinin Evo olmayan versiyonu yok, 1660 ve 1660Ti de var.

Konu sahibi 3 fanlı modelini kullanıyor sanırım. O modelin soğutması mükemmel değil ama 75 dereceyi geçmemeli bence.
Furmark bu, normal bir oyunda ısınmaz böyle.

garantisi bitmeye yakın macunlarsın güzel temizlersin sıcaklık çok yüksek değil

Asus Tuf Gaming 1660 super 3x kullanıyorum. 5 ay garantisi var sizce garantiye yollamalı mıyım? ne yapabilirler ki?
Gaming modeline göre anormal bir sıcaklık fakat 80 derece tam güç kullanımında o kadar yüksek bir derece değil 85 e kadar sorun olmuyor genelde ama senin ekran kartı modeline göre gerçekten fazla.

Neden 0x MSAA yapıyorsunuz? 8x MSAA yapın, gerçek sonucu görün.
Tüm oyunlarım online olduğu için düşük ayarlarda oynuyorum zaten 280 hz ekranım var 8x msaa çokta önemli değil benim için

Gaming modeline göre anormal bir sıcaklık fakat 80 derece tam güç kullanımında o kadar yüksek bir derece değil 85 e kadar sorun olmuyor genelde ama senin ekran kartı modeline göre gerçekten fazla.
Oc versiyon 3 fan ama 1.5 yıldır termal macun değişimi yok. Kasanın yanını açıp termal macun değiştirsem işe yarar mı acaba?

Furmark bu, normal bir oyunda ısınmaz böyle.
Bloodhunt gibi oyunlarda 200 fps alıyorum ama sıcaklık 81leri görüyor, valo vs tarzı 55 drecelerde

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,170,660
Üyeler
185,923
Son üye
Fezst
Geri