4x12 fanlı büyük bir kasam var hemen ekran kartının arkasında se224 var ona doğru üflüyor.Kasan küçük ise veya kalitesiz değiştirmeni öneririm şayet ekran kartın çok büyük ve hava sirkülasyonu düzgün yapılmadığı takdirde bu sonuçlar olabilir. Ek olarak asus tuf kartları saçma şekilde ısınan kartlar zaten sizin değeriniz normal biyebilirim. Garantinin ona yapabilecekleri bir şey yok.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Ek olarak bu videodaki yorumlara bakabilirsin aynı marka model kullanan kullanıcılar da şikayet ediyor ısınmalardan.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Asus tuf 1660 ısınma sorunu - Google'da Ara
www.google.com
Ek olarak buradan da görebilirsin adına bir sürü başlık açılmış.
1660S modellerinin Evo olmayan versiyonu yok, 1660 ve 1660Ti de var.O EVO olmayan TUF modeli galiba, ısınıyor o model biraz. Ama 81 derece bu sıcaklıklarda o model için anormal gelmedi.
Furmark bu, normal bir oyunda ısınmaz böyle.1660S modellerinin Evo olmayan versiyonu yok, 1660 ve 1660Ti de var.
Konu sahibi 3 fanlı modelini kullanıyor sanırım. O modelin soğutması mükemmel değil ama 75 dereceyi geçmemeli bence.
Gaming modeline göre anormal bir sıcaklık fakat 80 derece tam güç kullanımında o kadar yüksek bir derece değil 85 e kadar sorun olmuyor genelde ama senin ekran kartı modeline göre gerçekten fazla.Asus Tuf Gaming 1660 super 3x kullanıyorum. 5 ay garantisi var sizce garantiye yollamalı mıyım? ne yapabilirler ki?
Tüm oyunlarım online olduğu için düşük ayarlarda oynuyorum zaten 280 hz ekranım var 8x msaa çokta önemli değil benim içinNeden 0x MSAA yapıyorsunuz? 8x MSAA yapın, gerçek sonucu görün.
Oc versiyon 3 fan ama 1.5 yıldır termal macun değişimi yok. Kasanın yanını açıp termal macun değiştirsem işe yarar mı acaba?Gaming modeline göre anormal bir sıcaklık fakat 80 derece tam güç kullanımında o kadar yüksek bir derece değil 85 e kadar sorun olmuyor genelde ama senin ekran kartı modeline göre gerçekten fazla.
Bloodhunt gibi oyunlarda 200 fps alıyorum ama sıcaklık 81leri görüyor, valo vs tarzı 55 drecelerdeFurmark bu, normal bir oyunda ısınmaz böyle.