Neler Yeni

Ekran kartım da hata var

kağanĞ

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Efe Kağan Gündür
ekran kartım normalde çalışıyordu 2 gün önce bir oyunda bilgisayar dondu ve alt+f4 çektim kapanmadı oyun sonrasında ctrl+alt+delete yaptım oda olmadı 5 dakika bekledikten sonra laptopun kapatma tuşuna bastım ve kapattım tekrar açtığımda mavi ekran verdi ve onarıma aldı bekledikten sonra windows düzgün yüklenemedi dedi ve sonra otomatik onarıma aldı ve yarım saat kadar bekledim sabırsız olduğum için ***** gibi bilgisayarı tekrar kapattım ve açtığımda ekran kartımın yanında ünlem işareti vardı ss leri yükledim zaten lütfen bu konuda bilgi sahibi olan deneyimli insanlar yardımcı olsun ekran kartını sistemden kaldırıp tekrar driver yükledim olmadı ama bu sabah açtığımda driver kendinden tekrar gelmiş yanında ünlem işareti yoktu ama nvida denetim masası gözükmüyordu ve sağ altta ekran kartının işareti yoktu ve tekrar yeniden başlat dedim tekrar ünlem işareti çıktı

Ekler

• Ekran Görüntüsü (35).png
    Ekran Görüntüsü (35).png
    137.3 KB · Hit: 47
  • Ekran Görüntüsü (36).png
    Ekran Görüntüsü (36).png
    153 KB · Hit: 45

Berk27TR

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
72
İsim
Berk Özyürek
Yanlış Bilgilendirme
driver yükle geforce experience den yada driver boosterden

kağanĞ

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Efe Kağan Gündür
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
ekran kartım normalde çalışıyordu 2 gün önce bir oyunda bilgisayar dondu ve alt+f4 çektim kapanmadı oyun sonrasında ctrl+alt+delete yaptım oda olmadı 5 dakika bekledikten sonra laptopun kapatma tuşuna bastım ve kapattım tekrar açtığımda mavi ekran verdi ve onarıma aldı bekledikten sonra windows düzgün yüklenemedi dedi ve sonra otomatik onarıma aldı ve yarım saat kadar bekledim sabırsız olduğum için ***** gibi bilgisayarı tekrar kapattım ve açtığımda ekran kartımın yanında ünlem işareti vardı ss leri yükledim zaten lütfen bu konuda bilgi sahibi olan deneyimli insanlar yardımcı olsun ekran kartını sistemden kaldırıp tekrar driver yükledim olmadı ama bu sabah açtığımda driver kendinden tekrar gelmiş yanında ünlem işareti yoktu ama nvida denetim masası gözükmüyordu ve sağ altta ekran kartının işareti yoktu ve tekrar yeniden başlat dedim tekrar ünlem işareti çıktıbaya
driver yükle geforce experience den yada driver boosterden
baya bilgilisin kanka çok yardımın oldu tık diye çözüldü :D güzel dostum ben ***** değilim biliyorum driver yüklemeyi olmuyor ama uyumlu değil diyor + olarak insan bi okur sıkıntın var galiba

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,041,077
Üyeler
165,113
Son üye
efestral
Top Bottom