İnş fullhd fiyatına 2k monitör çok iyi geldi hatta amazondan aldım şimdi gördüm peşin fiyatına 6 taksit yapıyorlar. Hepsiburada 3 yapıyorduH.o Freesync G-sync'de destekliyor da zaten çok kullanacağını sanmam.
Bakalım deneyip göreceğiz Hayırlısı epey zamandır arıyorum fiyatına göre özellikleri güzel geldi . Apo da 2 dir paylaşıyo instadan kanıma girdi . Hayırlı kandillerG-SYNC o kadar önemli bir özellik değil ama bir şekilde açılabildiğini duymuştum.
Hayırlı olsun güzel monitör
Önemli değil derken? V-Sync denen saçma şeyden kurtulmanın tek yolu AMD Freesync 1/2 ve NVIDIA G-SYNC'dir.G-SYNC o kadar önemli bir özellik değil ama bir şekilde açılabildiğini duymuştum.
Hayırlı olsun güzel monitör
Olmazsa olmaz değil anlamında söyledim.Önemli değil derken? V-Sync denen saçma şeyden kurtulmanın tek yolu AMD Freesync 1/2 ve NVIDIA G-SYNC'dir.
Önemli değil hocam 2 yıldır pc sahibiyim hiç freesync açmadım gereksiz bence.Önemli değil derken? V-Sync denen saçma şeyden kurtulmanın tek yolu AMD Freesync 1/2 ve NVIDIA G-SYNC'dir.
Bende takıntılıyım büyük ihtimalle farketmeyiz görselde ama takıntı işte. bu fiyata qhd sağlam marka monitör bulamam takıntımdan vazgeçtim aldım. baktım sarmıyo iade ederim ama ne alırım belirsiz direk kafadan 1 2k fazla para cıkmam gerekiyorÖnemli değil hocam 2 yıldır pc sahibiyim hiç freesync açmadım gereksiz bence.
Eksi 2 yanı var bana göre monitörünBu fiyata qhd 165hz olması lakin ekran kartım nvdia monitör fresynce g- synce destekliyormu belirsiz .
Hg yada gg mi Alıntıyı görüntüle
Gtg Umarım düşüktür. Va panel aoc da denemiştim inş üzmez viewsonic içime sinmezse iade ederim napalımEksi 2 yanı var bana göre monitörün
1- va panel olması ( va panellerden korkuyorum)
2-1 ms dediği şeyin MPRT olması , gtg değeri hakkında bilgi bulamadım. Gtg değeri umarım düşüktür.
İlk yapacağınız şey ghosting var mı yok mu onu test edin hocam. Oyunlarda black smaring denen şey oluyor mu onu deneyin. Va panellerde görülme riski yüksek şeyler.Gtg Umarım düşüktür. Va panel aoc da denemiştim inş üzmez viewsonic içime sinmezse iade ederim napalım