Neler Yeni

Ekran Kartım Sürekli Full Fanda Çalışıyor

ka.dir18

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
352
İsim
Kadir Danacı
İnternetten ikinci el olarak rx6600xt ekran kartı aldım aldığım kişi kısa bir süre mining yaptığını söyledi kartın ısı değerleri vs sorunsuz ama kartın biosu mininge göre ayarlı heralde fanları sürekli yüksek hızlarda çalışıyor eski haline (fabrikasyon ) nasıl getirebilirim Teşekkürler İlginize

Dahası  
Reaksiyon skoru
28
İsim
Muhammet TAN
GPU-Z programından bios versiyonunu kontrol et. Bir de hotspot sıcaklığını kontrol et.

Naglfar

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Arif
Kartın kenarında switch tuşu vardır dual bioslu bu modeller. Onu diğer tarafa çek veya internetten kullandığın modele uygun vbios bulup karta göre yazdır.

ka.dir18

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
352
İsim
Kadir Danacı
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
gpuz.png

Bios Versionu Bu Şekilde Güncelmi Değilmi Onuda Bilmiyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kartın kenarında switch tuşu vardır dual bioslu bu modeller. Onu diğer tarafa çek veya internetten kullandığın modele uygun vbios bulup karta göre yazdır.
iki taraftada fan yüksek devir ile çalışıyor msi afterburner üzerinden baktığımda fanlar pc boşta iken %70 derecelerinde gördüm

mertoxin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
384
İsim
Mert
Alıntıyı görüntüle

Bios Versionu Bu Şekilde Güncelmi Değilmi Onuda Bilmiyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

iki taraftada fan yüksek devir ile çalışıyor msi afterburner üzerinden baktığımda fanlar pc boşta iken %70 derecelerinde gördüm
Gigabyte’ın 7800xt modeline sahibim. Ekran kartı uygulaması için Gigabyte’ın yazılımını indirdiğimde fanlar uçuşa geçti. Amd yazılımına döndükten sonra çözüldü.

ka.dir18

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
352
İsim
Kadir Danacı
Gigabyte’ın 7800xt modeline sahibim. Ekran kartı uygulaması için Gigabyte’ın yazılımını indirdiğimde fanlar uçuşa geçti. Amd yazılımına döndükten sonra çözüldü.
sadece driver kurdum herhangi bir şey kurulum yapmadım büyük ihtimalle biosta mining biosu var

ka.dir18

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
352
İsim
Kadir Danacı
yüklü ama herhangi bir ayar yapmadım aynı durum

Dwayne

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
523
İsim
Dwayne Rolly
kartın tam ismini ver bazılarının öyle çalışması gerekiyor cunku fan devri diğerlerine göre düşük oluyor

Dwayne

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
523
İsim
Dwayne Rolly
xfx quick 308 6600xt 3 fanlı
yani öyle mükemmel kaliteli bir model değil normal benim eagle da öyle calısıyor aynı sekil fan devri yetersiz oldugu için olabilir yinede bakıcam diyorsan msi afterburnerdan fan devrini aç bak düşük verip 100 de calısıyorsa normal yüksek verip full deyse sıkıntı olabilir

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,033,106
Üyeler
163,779
Son üye
asaletemre
Top Bottom