Bıçaklama temizlemeniz bir kere hata o kartı kurtarmanız zor.Ekran Kartima yanlışlıkla 404 döküldü pinleri bıçakla temizledim biraz ama takınca dit dit dit diye ses veriyor ekran gelmiyor
Yeni fan taktım eski fan çalışmıyordu yapistirirken döktüm laneli dökmeyi unuttumYapıştırıcı ekran kartının orda ne arıyor?
Bıçaklama temizlemeniz bir kere hata o kartı kurtarmanız zor.
Gel sana iyi bir ekran kartı bulak?Ekran Kartima yanlışlıkla 404 döküldü pinleri bıçakla temizledim biraz ama takınca dit dit dit diye ses veriyor ekran gelmiyor
Geçmiş olsun, İnşallah uygun bir karttır.
Tek amacım daha iyi sogutmasiydi fanı bozuldu yeni fan takayım dedim başıma gelene bak ne yapacağım şimdi 5 kuruş para yokGel sana iyi bir ekran kartı bulak?
Gel gel.
GT 420 2 GBGeçmiş olsun, İnşallah uygun bir karttır.
400TL civarı falan. Neyse çokta pahalı değilmiş ancak insan 1 kuruş kazanmak için 40 takla atıyor. Halinizi anlıyorum...Tek amacım daha iyi sogutmasiydi fanı bozuldu yeni fan takayım dedim başıma gelene bak ne yapacağım şimdi 5 kuruş para yok
Mesaj otomatik birleştirildi:
GT 420 2 GB
Yokmu ekran kartının o alttaki slotunun bir eklentisi vs hicminbirsey yapamayızBıçaklama temizlemeniz bir kere hata o kartı kurtarmanız zor.
Hiç sorma zor bela bu ekran kartını aldım oda pert oldu zoruma gidiyor400TL civarı falan. Neyse çokta pahalı değilmiş ancak insan 1 kuruş kazanmak için 40 takla atıyor. Halinizi anlıyorum...
Hocam fanı 404 ile yapıştırmak biraz göz göre göre hataya neden olmuş.Tek amacım daha iyi sogutmasiydi fanı bozuldu yeni fan takayım dedim başıma gelene bak ne yapacağım şimdi 5 kuruş para yok
Mesaj otomatik birleştirildi:
GT 420 2 GB
Bu ilk sefer yapisim soğutucu paneli cikarsaydim keşkeHocam fanı 404 ile yapıştırmak biraz göz göre göre hataya neden olmuş.
Dostum Ekran Kartı bakalım bi Uygun fiyatlıGel sana iyi bir ekran kartı bulak?
Gel gel.