Neler Yeni

ekran kartımı nasıl satabilirim

Mertdvrim

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
797
İsim
Mert
letgoya koydum yakın çeveredekiler görebiliyor diye güvenli bir şekilde nasıl satabilirim benim korkum sapa sağlam ekran kartını yollarsın satarsın sonra bozup bana bozuk geldi diye yollamaları bunun önüne geçebiliniyor mu ? misal sağlam gönderdiğimi falan sahibindende uzakta bir insana sattığım zaman böyle bişey olursa diye düşünüyorum tavsiyelerinizi bekliyorum sahibindene koymalımıyım ?
6500 xt xfx

Kormts

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
743
İsim
Yunus
Letgoda aynı şehire koy kargoyu açma.

Sahibindende GET, PARAMGÜVENDE olmadan sat. EFT ile vs diğer türlüsü alıcıyı koruyor satıcıyı değil.

NotGonna

80+ Bronze
letgoya koydum yakın çeveredekiler görebiliyor diye güvenli bir şekilde nasıl satabilirim benim korkum sapa sağlam ekran kartını yollarsın satarsın sonra bozup bana bozuk geldi diye yollamaları bunun önüne geçebiliniyor mu ? misal sağlam gönderdiğimi falan sahibindende uzakta bir insana sattığım zaman böyle bişey olursa diye düşünüyorum tavsiyelerinizi bekliyorum sahibindene koymalımıyım ?
6500 xt xfx
Sahibindene koyabilirsin yani seni uğraştırır biraz çünkü alıcıya yönelik ama dava falan uğraşırım diyosan

Mertdvrim

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
797
İsim
Mert
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Sahibindene koyabilirsin yani seni uğraştırır biraz çünkü alıcıya yönelik ama dava falan uğraşırım diyosan
Nasıl yani dava reis sağlam parçayı bozup gönderirseler mi diyorsun

htc.husnu

80+ Bronze
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
644
İsim
Hüsnü Turan ÇETİN
Instagram
@htc.husnu
6500 xt xfx
Arkadaşların bahsettiği gibi. Sahibindende get ve param güvende daha çok alıcıyı koruyor. Boşuna riske atma. Sahibindene de koy ama havale yada il içi çalış.

MasterOfPuppets

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
634
İsim
G
Bu tarz satışlarda elden teslimi tercih etmenizi öneririm.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,054,404
Üyeler
167,484
Son üye
atoo064
Top Bottom