Ekran Kartımı Sattığım Adam Bu Kart Bozuk Diyor.

leroxy

80+ Platinum
En İyi Cevap
24
Reaksiyon skoru
17,943
ROG STRIX RX570 8 GB ekran kartımı dolap üzerinden 3.200TL bir fiyata sattım.
Dün kargoladım. Adam bugün kartı teslim aldı. Şikayetlerini ve sistem bilgisini yazıyorum.

Şu anda sistemine takılı 2 tane ROG STRIX RX570 ekran kartı var. Denetim Masası'ndan yapılması gerekenleri yapmış ancak HDMI üzerinden benim ona sattığım karttan görüntü alamıyormuş. Sadece kendi ekran kartından görüntü alabiliyormuş. Benim ekran kartı için Kod 43 hatası gözüküyormuş.

Bu arkadaşın ne yapması gerekiyor? Ben kartı ona verirken DisplayPort ve HDMI'ı kontrol ettiğimde sıkıntısız çalışıyordu. Kartı kendi sistemimden sökmeden önce de DDU ile temizliğini gerçekleştirdim doğru şekilde.
Sorun kendi sisteminde ancak kesin düşük puan verip geri gönderecek.

Dün kargoladım. Adam bugün kartı teslim aldı. Şikayetlerini ve sistem bilgisini yazıyorum.

Şu anda sistemine takılı 2 tane ROG STRIX RX570 ekran kartı var. Denetim Masası'ndan yapılması gerekenleri yapmış ancak HDMI üzerinden benim ona sattığım karttan görüntü alamıyormuş. Sadece kendi ekran kartından görüntü alabiliyormuş. Benim ekran kartı için Kod 43 hatası gözüküyormuş.

Bu arkadaşın ne yapması gerekiyor? Ben kartı ona verirken DisplayPort ve HDMI'ı kontrol ettiğimde sıkıntısız çalışıyordu. Kartı kendi sistemimden sökmeden önce de DDU ile temizliğini gerçekleştirdim doğru şekilde.
Çift takarsan zaten birisinden görüntü çıkışı veriyor tek tek Taksın öyle denesin

Sizi yiyor da olabilir kartın sizde seri no su varsa gelince kontrol edin belki onun karto bozuktu kendinin kini size kitlemeye çalışabilirs

Sizi yiyor da olabilir kartın sizde seri no su varsa gelince kontrol edin belki onun karto bozuktu kendinin kini size kitlemeye çalışabilirs
Kartın her türlü bilgisi var bende. MyASUS'ta kayıtlı.

Sadece benim kartı takınca da ekran uyku moduna geçiyormuş.
Seni yiyo bence sen sıkıntısız olduğuna eminsen sıkıntı yok muhtemelen elinde bozuk kart var sana onu iade etmeye kalkcak senin kartın seri nosu sende varmı hocam iade ederse kontrol et
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Kartın her türlü bilgisi var bende. MyASUS'ta kayıtlı.
Gelince kontrol edersin olmadı şikayet edersin sıkıntı olacağını sanmam başka kart kakalamaya çalışırsa

Sahtekarlık kokusu alıyorum. Aygıt yöneticisinden falan da kaldırıp tekrar donanım tara yaptığında düzelmesi lazım.

Geçmiş olsun hocam dolandırıcıya denk gelmişsiniz Dolap alışveriş şartları nedir bilmiyorum ama yüksek ihtimal elindeki bozuk kartı size gönderip parasını geri alacak

Düzgünce paketlediyseniz sizi dolandırmaya çalışıyor.

Alp 2. el ürün olduğu için, bişi yapamaz. 2. El olduğunu bilerek alıyor sonuçta ki dolandırıcı bence

Eğer ürünün sağlam olduğuna eminseniz adamı engelleyin bitsin bence.

Sahtekarlık kokusu alıyorum. Aygıt yöneticisinden falan da kaldırıp tekrar donanım tara yaptığında düzelmesi lazım.
O kadar cahildir muhtemelen.
Geçmiş olsun hocam dolandırıcıya denk gelmişsiniz Dolap alışveriş şartları nedir bilmiyorum ama yüksek ihtimal elindeki bozuk kartı size gönderip parasını geri alacak
Dolap destek ile görüşme başlattım durumu aktardım. Bakalım ne diyecekler.
Düzgünce paketlediyseniz sizi dolandırmaya çalışıyor.
Muhtemelen.
Alp 2. el ürün olduğu için, bişi yapamaz. 2. El olduğunu bilerek alıyor sonuçta ki dolandırıcı bence
İade edebilir.
Eğer ürünün sağlam olduğuna eminseniz adamı engelleyin bitsin bence.
Dolap olduğu için engelleme durumunda iade eder anında. Adamın işi tam aksine kolaylaşmış olur.

O kadar cahildir muhtemelen.

Dolap destek ile görüşme başlattım durumu aktardım. Bakalım ne diyecekler.

Muhtemelen.

İade edebilir.

Dolap olduğu için engelleme durumunda iade eder anında. Adamın işi tam aksine kolaylaşmış olur.
iade almak zorunda değilsin diye biliyorum

Geri