Neler Yeni

Ekran kartımın soğutmasını nasıl yapmalıyım

Mirlex

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
164
İsim
Miraç
Arkadaşlar benim ekran kartımın fan (user defindı yani ) ayarı 55 dereceye gelene kadar fan hızı 24 ondan sonra 30 oluyor fakat 83 dereceye gelene kadar 30 fan hızında çalıştığı için oyunlarda hemen ekran karıtm 80 derecelere çıkyıor (ekran kartım asus tuf rtx 2060) sizin bana önerdiğiniz fan ayarı var mıdır ?

Flacks

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
554
İsim
Baran Durmaz
Arkadaşlar benim ekran kartımın fan (user defindı yani ) ayarı 55 dereceye gelene kadar fan hızı 24 ondan sonra 30 oluyor fakat 83 dereceye gelene kadar 30 fan hızında çalıştığı için oyunlarda hemen ekran karıtm 80 derecelere çıkyıor (ekran kartım asus tuf rtx 2060) sizin bana önerdiğiniz fan ayarı var mıdır ?
msi afterburner yükle ordan kendin fan hızını ayarlayabilirsin
Mesaj otomatik birleştirildi:

ben de galax 1660 super valorantta 40 fan hızında kullanıyorum ama apex legendsde 65 fan hızında kullanıyorum

Etoow

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
268
İsim
Ertuğrul
para varsa custom soğutma yap slfafhnafşfa

Mirlex

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
164
İsim
Miraç
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
msi afterburner yükle ordan kendin fan hızını ayarlayabilirsin
Mesaj otomatik birleştirildi:

ben de galax 1660 super valorantta 40 fan hızında kullanıyorum ama apex legendsde 65 fan hızında kullanıyorum
reis ben manual olarak ayarlıyordum mesela witch şt te 70 hızında kullandım veya cs de 50 hızında ama bu ekran kartının macununu hızlı bitirir dediler ve fanların ömrü hızlı biter dediler doğru mu sence bunun için fan almalımıyım yoksa ekran kartının fan hızını artırıyım mı ama zarar görür dediler

Top Bottom