Neler Yeni

ekran kartına dokununca pc nin reset atması

sistem v2 gtx1050ti var gaming demir soğutma bloğu mevcut dün pc mi başka odaya taşıdım ve pleksi kapağı çıkardım içine bakıyım derken 1050ti ın demir bloğuna dokundum ve pc reset attı yaklaşık 1 saat sonra cs giriyordum ne olduğunu anlamadan bir daha reset attı bugün de pc masamın üstü doluydu onları ve pleksi kapağı kaldırırken yine ekran kartına çarptım tekrar reset attı sorun nerede olabilir önceden tozunu fln da alıyorudum sıkıntı yoktu?

Dahası  
Reaksiyon skoru
98
İsim
𝓑𝓮𝓭𝓲𝓻𝓱𝓪𝓷 𝓢𝓮𝔂𝔂𝓲𝓭𝓸ğ𝓵𝓾
sistem v2 gtx1050ti var gaming demir soğutma bloğu mevcut dün pc mi başka odaya taşıdım ve pleksi kapağı çıkardım içine bakıyım derken 1050ti ın demir bloğuna dokundum ve pc reset attı yaklaşık 1 saat sonra cs giriyordum ne olduğunu anlamadan bir daha reset attı bugün de pc masamın üstü doluydu onları ve pleksi kapağı kaldırırken yine ekran kartına çarptım tekrar reset attı sorun nerede olabilir önceden tozunu fln da alıyorudum sıkıntı yoktu?
ekran kartını iyice yuvasına yerleştirdiğinden eminmisin bi bak

Jaws

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
225
İsim
Emre Şimşek
Instagram
emresmskk
Steam
Jexansx
PCI Yuvasında bi sıkıntı olabilir temassızlık vs bi dikkat et ona Pcı yuvası değişirmi bilmiyorum ama büyük ihtimalle değişmez anakart değiştirmek zorunda kalabilirsin :(

• Konu Sahibi Konu Sahibi
ekran kartını iyice yuvasına yerleştirdiğinden eminmisin bi bak
eminim yerinde biraz önce kapatıp tekrar oturttum ama yerinde yani bir şey değişmedi
Mesaj otomatik birleştirildi:

PCI Yuvasında bi sıkıntı olabilir temassızlık vs bi dikkat et ona Pcı yuvası değişirmi bilmiyorum ama büyük ihtimalle değişmez anakart değiştirmek zorunda kalabilirsin :(
yapma be

crazyreign

80+ Titanium
En İyi Cevap
80
Dahası  
Reaksiyon skoru
38,613
İsim
Hayalet
İlgilendiği Kategoriler
fotoşop
Konu dışı ama yanlış yerde konu açmışsınız hocam. Burası cep telefonu kategorisi :D.

Top Bottom