Ekran kartına macunu fazla sürmüşüm

Reaksiyon skoru
1
Pc açılıyor fakat siyah ekranda kalıyor işlemci macununu işlemci dışında etrafına çok yaydırmışom sebebi bu mudur acaba şu an sildim yeniden denicem ama bir şey olurmu diye düşünüyorum lütfen sadece anlayan arkadaşlar yada başına gelen arkadaşlar yazsn

Pc açılıyor fakat siyah ekranda kalıyor işlemci macununu işlemci dışında etrafına çok yaydırmışom sebebi bu mudur acaba şu an sildim yeniden denicem ama bir şey olurmu diye düşünüyorum lütfen sadece anlayan arkadaşlar yada başına gelen arkadaşlar yazsn
Termal macun iletken bi malzeme değil sorunun sebebi başka bişey.

siyah ekran sorun Profilinin boot ayarları bozulmuş 2 sebep var ya virüs programı sağlam bir virüs yedi onla savaşırken bozdu yada profilin bozuldu eğer söylediğim adımla masaüstü geliyorsa profil bozulmuştur yine gelmiyorsa format atman gerekli
siyah ekranda ctrl+alt+delete tuşuna bas ordan görev yöneticisine gel sol üstten dosya yeni görev çalıştır de daha sonra gözat tıkla
Sonra bunu C:\Windows\explorer.exe oraya yapıştır enter bas masaüstü geliırse sıfırdan yeni kullanıcı açarsan sorunun çözülür masaüstü gelmezse format atman gerekli
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Sıvı metalleri saymayın Hocam.
yok zaten ondan bahsetmedim Uygun yollu böyle beyaz renkte kilo ile satılan termal macunlar var piyasada genelde sık bu işlemi yapanlar kullanır o macunlar elektrik iletiyor ondan bahsettim.

Bazı macunlar elektriği iletip kısadevre yapabiliyor. Garantisi yok o yüzden ufak bir damla macunu parmağınızın etli kısmıyla sadece soğutucunun bastığı kısma yaymanız yeterli. Sonra elinizi ıslak mendille silersiniz.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,169,115
Üyeler
185,673
Son üye
emresoners
Geri