Ekran kartini boyarken kağıt yapıstı

Notrexa

80+
Reaksiyon skoru
37
Merhaba kartı boyarken iyi hoştu ama sabah baktim kedim karti yan cevirmis boyada yeni oldundan yapismis kagida cikarirken kagitta yapisti bunu nasil duzeltedebilirim fikiri olan varmı neden boyadın felan diye soran arkadaşları alakadar etmiyor bosuna yazmamalarini rica ediyorum cidden fikri olanlardan yanit bekliyorum

Ekler

• image.webp
    image.webp
    562.4 KB · Hit: 137
Aseton çıkarır gibi ama boyayı da kaldırır yanlış düşünüyor da olabilirim bir yapay zekaya sor

Merhaba kartı boyarken iyi hoştu ama sabah baktim kedim karti yan cevirmis boyada yeni oldundan yapismis kagida cikarirken kagitta yapisti bunu nasil duzeltedebilirim fikiri olan varmı neden boyadın felan diye soran arkadaşları alakadar etmiyor bosuna yazmamalarini rica ediyorum cidden fikri olanlardan yanit bekliyorum
Islak zımpara ile o kısmın boyasını yeniden söküp boyaman lazım.

6750xtye mı yapıyorsun bunu

ya knk boşver zımpara falan filan bi tane bıçak falan metal keskin bişey al dümdüz kazı, boya zaten bu ne kadar zor olabilir çıkarması.
Ya cikarda benim merak ettigim en zarar vermeden nasil cikarabilirim diye solasin en kotu kurban bicagiyla dalarim :D

Ya cikarda benim merak ettigim en zarar vermeden nasil cikarabilirim diye solasin en kotu kurban bicagiyla dalarim :D
Boyaya zarar vermiştir, vermemiş olsa kuruduktan sonra oraya değmiş olsa zaten kağıt yapışmazdı oraya öyle.

Geri