Neler Yeni

Çözüldü✓ ekran kartını güncellerken hata aldım ve amd software kayboldu

Saian SS

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
440
İsim
Mehmet
5 dakika önce 5500xt ekran kartımı güncelliyordum amd software üzerinden indirdim ve kura tıkladıktan sonra telefonuma bakıyordum bilgisayara usb falan taktığmızda gelen bildirim sesi gibi 2 kere geldi sanki takmış ve çıkarmış gibi daha sonra bi şey çıktı ama ben dalgınlıkla kapattım çok az göz ucuyla hatırladığım kurulum tamamlanamadı tarzı bi şeydi bilgisayarı yeniden başlattım ve sağ alt köşede amd software çıkmadı uygulamayı arıyorum bulamıyorum ne yapmam gerek

Gripen

80+ Platinum
En İyi Cevap
7
kurulumu tekrar yapın. restart atın ama bilgisayara kurulum yapmadan önce

Saian SS

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
440
İsim
Mehmet
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
kurulumu tekrar yapın. restart atın ama bilgisayara kurulum yapmadan önce
internetten driverini indirip mi yapayım kurulumu
bilgisayarı ilk aldığımda internetten indirdim daha sonra hep amd sowftare üzerinden yaptım şimdi amd software kayboldu

fury_

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,159
İsim
Tunahan Cellat
İlgilendiği Kategoriler
Otobüs,Tır
bilgisayarı ilk aldığımda internetten indirdim daha sonra hep amd sowftare üzerinden yaptım şimdi amd software kayboldu
hep öyle olur endişelenme yeniden yükle bendede öyle yüklüyor kayboluyor 2 kez yapıyorum düzelio

Gripen

80+ Platinum
En İyi Cevap
7
Hayır. İndirdiğiniz dosyadan yapabilirsiniz.
tekrar indirmenize gerek yok.

Saian SS

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
440
İsim
Mehmet
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
hep öyle olur endişelenme yeniden yükle bendede öyle yüklüyor kayboluyor 2 kez yapıyorum düzelio
bunu indiriyorum doğru mu
Hayır. İndirdiğiniz dosyadan yapabilirsiniz.
tekrar indirmenize gerek yok.
o indirdiğim dosyayı kurduktan sonra sildim galiba 1 sene oluyor üstteki linkten win10 64 bit e tıkadlıktan sonra en üsttekini indirsem olur galiba

Gripen

80+ Platinum
En İyi Cevap
7

Saian SS

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
440
İsim
Mehmet
Önemli değil. İyi forumlar.
1624446168468.png

21.5.1 olarak indi amd software ama uygulamada 21.5.2 güncellemesi var kur a bastım ve böyle oldu ilk konuyu açtığımda bahsettiğim buydu alınan güncellemelerde sadece önerilenler açık isteğe bağlı kapalı
21.5.1 sürümünü yükleyip 21.5.3 gelene kadar veya başka bi sürüm gelene kadar yüklemeyim diyorum olur mu ?

Gripen

80+ Platinum
En İyi Cevap
7
Alıntıyı görüntüle

21.5.1 olarak indi amd software ama uygulamada 21.5.2 güncellemesi var kur a bastım ve böyle oldu ilk konuyu açtığımda bahsettiğim buydu alınan güncellemelerde sadece önerilenler açık isteğe bağlı kapalı
21.5.1 sürümünü yükleyip 21.5.3 gelene kadar veya başka bi sürüm gelene kadar yüklemeyim diyorum olur mu ?
ddu ile ekran kartın driverı'ını kaldırın ve ekran ayarlarına dokunmayın ve tekrar deneyin.

Dahası  
Reaksiyon skoru
222
İsim
Darth Vader
Alıntıyı görüntüle

bendede aynı hatayı verdi rx5500xt ile ddu ile silip yeniden başlattım ve driver kendim kurdum oldu gayet iyi bu arada 21.5.2 kurun whql sürümü kurun yani.

fury_

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,159
İsim
Tunahan Cellat
İlgilendiği Kategoriler
Otobüs,Tır
bunu indiriyorum doğru mu

o indirdiğim dosyayı kurduktan sonra sildim galiba 1 sene oluyor üstteki linkten win10 64 bit e tıkadlıktan sonra en üsttekini indirsem olur galiba
https://www.amd.com/en/support/grap...d-radeon-rx-5500-series/amd-radeon-rx-5500-xt Bunu yükleyeceksin 21.6.1 çıktı 21.5.2 whql kur istersen

Top Bottom