Neler Yeni

Yardım Ekran kartını hangi kargo firması ile garantiye göndermeliyim

Quick.

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
135
İsim
Mustafa Erbaş
Ekran kartından cw olduğu için garantiye göndereceğim hangi kargo firmasını kullanmalıyım evime yakın olduğu için şuan ptt kullanmayı düşünüyorum

Akut Yelmas

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
217
İsim
Eren Kozan
hocam aldığınız yere söyleyin adamlar zaten size şu kargo koduyla şuraya teslim edeceksiniz diye söylerler biz buradan bilemeyiz. Bir de cw çok baş ağrıtıcı değil ise garantiye girmeyebilir.

Quick.

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
135
İsim
Mustafa Erbaş
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
hocam aldığınız yere söyleyin adamlar zaten size şu kargo koduyla şuraya teslim edeceksiniz diye söylerler biz buradan bilemeyiz. Bir de cw çok baş ağrıtıcı değil ise garantiye girmeyebilir.
Gençerden almıştım, genellikle kabul ediliyor dediler kargo ile alakalı bir şey söylemediler sadece güzelce kargolayıp bir kağıdada sorununuzu yazıp oksid bilişime kargolayın dediler ptt kullanabilir miyim diye sorduğumdada büyük ihtimal kullanabilirsiniz dediler

JANEH

80+ Bronze
Gençerden almıştım, genellikle kabul ediliyor dediler kargo ile alakalı bir şey söylemediler sadece güzelce kargolayıp bir kağıdada sorununuzu yazıp oksid bilişime kargolayın dediler ptt kullanabilir miyim diye sorduğumdada büyük ihtimal kullanabilirsiniz dediler
nası cevap bu adamarı ara ve deki BAKIN BEN OLMASAM SEN ORDA OLAMAZSIN ADAM OL HANGİ KARGO ŞİRKETİNE KODU SÖYLEMEM GEREKTİĞİNİ SÖYLE AHBAP YOKSA İŞLER ÇOK KARIŞIR bunu demen yeterli olacaktır

Akut Yelmas

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
217
İsim
Eren Kozan
Genelde böyle markaların anlaşmalı kargo firmaları olur. Ben itopya üzerinden iade edeceğim diye aradım onları. Yurtiçi kargoya şu kargo koduyla vereceksiniz dediler. Ama size böyle dediler ise herhangi bir kargo firması da olur diye düşünüyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,027,524
Üyeler
162,828
Son üye
yalcin55
Top Bottom