Gençerden almıştım, genellikle kabul ediliyor dediler kargo ile alakalı bir şey söylemediler sadece güzelce kargolayıp bir kağıdada sorununuzu yazıp oksid bilişime kargolayın dediler ptt kullanabilir miyim diye sorduğumdada büyük ihtimal kullanabilirsiniz dedilerhocam aldığınız yere söyleyin adamlar zaten size şu kargo koduyla şuraya teslim edeceksiniz diye söylerler biz buradan bilemeyiz. Bir de cw çok baş ağrıtıcı değil ise garantiye girmeyebilir.
nası cevap bu adamarı ara ve deki BAKIN BEN OLMASAM SEN ORDA OLAMAZSIN ADAM OL HANGİ KARGO ŞİRKETİNE KODU SÖYLEMEM GEREKTİĞİNİ SÖYLE AHBAP YOKSA İŞLER ÇOK KARIŞIR bunu demen yeterli olacaktırGençerden almıştım, genellikle kabul ediliyor dediler kargo ile alakalı bir şey söylemediler sadece güzelce kargolayıp bir kağıdada sorununuzu yazıp oksid bilişime kargolayın dediler ptt kullanabilir miyim diye sorduğumdada büyük ihtimal kullanabilirsiniz dediler
Genelde böyle markaların anlaşmalı kargo firmaları olur. Ben itopya üzerinden iade edeceğim diye aradım onları. Yurtiçi kargoya şu kargo koduyla vereceksiniz dediler. Ama size böyle dediler ise herhangi bir kargo firması da olur diye düşünüyorumGençerden almıştım, genellikle kabul ediliyor dediler kargo ile alakalı bir şey söylemediler sadece güzelce kargolayıp bir kağıdada sorununuzu yazıp oksid bilişime kargolayın dediler ptt kullanabilir miyim diye sorduğumdada büyük ihtimal kullanabilirsiniz dediler