Neler Yeni

Ekran kartını takarken anakarttaki rgb fanların girişi eğildi sorun olur mu?

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Kadir Durul
ekran kartı gigabyte 7700xt anakartta gigabyte b650m. ekran kartının bi türlü oturmadıgını farkettim bilgisayarcıya götürdüm ve bu parçaların uyumlu olmadıgını iade etmem gerektiğini söyledi ben de içim rahat olsun diye başka bir bilgisayarcıya götürdüm o anakarttaki rgb fan kablolarının girişini hafif eğdi ve girişin tel oldugunu bi sıkıntı cıkarmıyacagını söyledi. ekran kartını o şekilde taktı. şuan bilgisayarı kullanıyorum bi sıkıntı yok gibi ama ilerde sıkıntı yaratır mı bu durum ?

Emre_Arslan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
398
İsim
yunus emre
ekran kartı gigabyte 7700xt anakartta gigabyte b650m. ekran kartının bi türlü oturmadıgını farkettim bilgisayarcıya götürdüm ve bu parçaların uyumlu olmadıgını iade etmem gerektiğini söyledi ben de içim rahat olsun diye başka bir bilgisayarcıya götürdüm o anakarttaki rgb fan kablolarının girişini hafif eğdi ve girişin tel oldugunu bi sıkıntı cıkarmıyacagını söyledi. ekran kartını o şekilde taktı. şuan bilgisayarı kullanıyorum bi sıkıntı yok gibi ama ilerde sıkıntı yaratır mı bu durum ?
İlkine bilgisayarcı demeye 1000 şahit 😀

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Kadir Durul
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
İlkine bilgisayarcı demeye 1000 şahit 😀
reis ama normalde cuk diye oturması gerekmiyoru mu anakarttaki kablolar ekran kartının oturmasını engelliyordu ben ilk defa pc topladıgım için anlamıyorum fazla

AliMert37

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
754
İsim
Ali Mert Okuducu
İlk bilgisarci rx7700 ağırlık yapıyor sana rx550 takalım da dedi mi?

AliMert37

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
754
İsim
Ali Mert Okuducu
Top Bottom