Ekran kartına çay geldi çıkarttım ıslak mendil peçeteyle filan sildim metal plakanın üstündeki transistörleride sildim. Kesinlikle tornavida filan deymedi.Durduk yere çizilecek hali yok işte takarken bir yerlere sürtmüştür, tornavida değmiştir vs çizilmiş bir şekilde.
Islak mendil peçete vesaire nasıl çizsinkiDurduk yere çizilecek hali yok işte takarken bir yerlere sürtmüştür, tornavida değmiştir vs çizilmiş bir şekilde.
Donanımsal-Yazılımsal bir sıkıntı çıkartırmı? resimdeki 2 küçük hafif içine çökük gibi çok küçük kürdan giriyor orayaDurduk yere çizilecek hali yok işte takarken bir yerlere sürtmüştür, tornavida değmiştir vs çizilmiş bir şekilde.
Hayır tabii ki dış kabuk o sadece. Ha dökülen çayı diyorsan o olabilir ona bir şey diyemem.Ekran kartına çay geldi çıkarttım ıslak mendil peçeteyle filan sildim metal plakanın üstündeki transistörleride sildim. Kesinlikle tornavida filan deymedi.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Islak mendil peçete vesaire nasıl çizsinki
Donanımsal-Yazılımsal bir sıkıntı çıkartırmı? resimdeki 2 küçük hafif içine çökük gibi çok küçük kürdan giriyor oraya
takarken çay mı içiyordun demicekmiydiniz hocamHayır tabii ki dış kabuk o sadece. Ha dökülen çayı diyorsan o olabilir ona bir şey diyemem.
O kadarı beni ilgilendirmiyortakarken çay mı içiyordun demicekmiydiniz hocam![]()
Çay döküldükten sonra ekran kartını iyice temizledikten sonra çiziği fark ettimtakarken çay mı içiyordun demicekmiydiniz hocam![]()
Nasıl yani çay mi çizicek metal plakayıHayır tabii ki dış kabuk o sadece. Ha dökülen çayı diyorsan o olabilir ona bir şey diyemem.
reis çay içindeki devrelere sarar verebilir onu diyor o çizik pek önemli değil fabrikadan çıkarken bile olmuş olabilir çizik hiçbir sıkıntı yaratmaz ama döktüğün çay bozabilir iyice kurusun bekleÇay döküldükten sonra ekran kartını iyice temizledikten sonra çiziği fark ettim
Nasıl yani çay mi çizicek metal plakayı
hocam belliki silerken bezde bişey varmış çizilmiş. bunu biz nerden bilebilir ki. hatta bak sana teori sunayım; çaya şeker attın karışıtırken döküldü, şeker erimedi katı halde kaldı kartın üstünde. sende silerken cizdi vbÇay döküldükten sonra ekran kartını iyice temizledikten sonra çiziği fark ettim
Nasıl yani çay mi çizicek metal plakayı
zaten öğlen 1 gibi oldureis çay içindeki devrelere sarar verebilir onu diyor o çizik pek önemli değil fabrikadan çıkarken bile olmuş olabilir çizik hiçbir sıkıntı yaratmaz ama döktüğün çay bozabilir iyice kurusun bekle
Islak mendil ve peçeteyle sildimhocam belliki silerken bezde bişey varmış çizilmiş. bunu biz nerden bilebilir ki. hatta bak sana teori sunayım; çaya şeker attın karışıtırken döküldü, şeker erimedi katı halde kaldı kartın üstünde. sende silerken cizdi vb