Neler Yeni

Yardım Ekran kaydı alırken mikrofondan gelen cızırtı

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Muhammet Can Deniz
Merhaba dostlar,
Benim kullandığım kulaklık Snopy SN-RW 3 yaklaşık 1 senedir kullanıyorum. Discord dan konuşurken arka planda gram cızırtı yok ancak windows 10 orjinal sürüme sahibim ve kaydı windows 10'un kendi video kaydetme özelliğini kullanıyorum, discordda gram cızırtı yapmayan mikrofon kayıt alırken çok fazla cızırtı kaydediyor.

Düzeltmek için şunları denedim;
-Ses denetim ayarlarından DVD kalitesinde kullaniyorum
-Asus'un Realtek Hd Audio programını kullanıyorum ve stereo (" kulaklığım 7.1 destekliyor yaziyor ancak bunu 7.1 e alınca 7.1 performansını vermiyor sadece 4 yönden ses alabiliyorum bunu bilen biri varsa yardımcı olursa sevinirim" ) gürültü tutma açık.
-Farkı ses denetim programları denedim olmadı
Bilgisayarımda ses kartı olamadığından dolayı olabilir mi ?
Bilgisayarımda
Asus H81M-K Micro ATX LGA1150 Anakartı bulunuyor. Anakartta ses karti kötü olduğundan dolayı cızırtı yapıyor olabilir mi ?
Pc marka modeli:Exper ACTION XC750 i5-4460 8GB 1TB GTX 750TI 2GB

Ses karti alsam 50-100 tl arasinda ses kaydı alırken yaşadığım cızırtı sorunu kalkar mı ? Yada çözüm bile biri varsa yardımcı olursa çok sevinirim.... 😊😊

Son düzenleme:

LokmanBey

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,049
İsim
Lokman Açil
Merhaba dostlar,
Benim kullandığım kulaklık Snopy SN-RW 3 yaklaşık 1 senedir kullanıyorum. Discord dan konuşurken arka planda gram cızırtı yok ancak windows 10 orjinal sürüme sahibim ve kaydı windows 10'un kendi video kaydetme özelliğini kullanıyorum, discordda gram cızırtı yapmayan mikrofon kayıt alırken çok fazla cızırtı kaydediyor.

-Asus'un Realtek Hd Audio programını kullanıyorum ve stereo (" kulaklığım 7.1 destekliyor yaziyor ancak bunu 7.1 e alınca 7.1 performansını vermiyor sadece 4 yönden ses alabiliyorum bunu bilen biri varsa yardımcı olursa sevinirim" ) gürültü tutma açık.
Bilgisayarımda
Asus H81M-K Micro ATX LGA1150 Anakartı bulunuyor. Anakartta ses karti kötü olduğundan dolayı cızırtı yapıyor olabilir mi ?
PC marka modeli:Exper ACTION XC750 i5-4460 8GB 1TB GTX 750TI 2GB

Ses karti alsam 50-100 TL arasinda ses kaydı alırken yaşadığım cızırtı sorunu kalkar mı ? Yada çözüm bile biri varsa yardımcı olursa çok sevinirim.... 😊😊

Render programlarından sesi düzeltebilirsiniz :)

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Muhammet Can Deniz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Render programlarından sesi düzeltebilirsiniz :)
Bir çok program denedim ancak öyle bir cızırtı var ki yok olmuyor ve bu çok rahatsız ediyor. Youtube için video çekmeye çalışıyorum ve açıkçası baya acemiyim şuana kadar toplam 10k izlenme oldu ve devam ettirmek istiyorum. Audacity prgorami ile denedim azalıyor ama rahatsız ediyor ve sesim çok fazla kısılıyor bu sefer cızırtı bir tık daha önde kalıyor.

LokmanBey

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,049
İsim
Lokman Açil
Bir çok program denedim ancak öyle bir cızırtı var ki yok olmuyor ve bu çok rahatsız ediyor. Youtube için video çekmeye çalışıyorum ve açıkçası baya acemiyim şuana kadar toplam 10k izlenme oldu ve devam ettirmek istiyorum. Audacity prgorami ile denedim azalıyor ama rahatsız ediyor ve sesim çok fazla kısılıyor bu sefer cızırtı bir tık daha önce kalıyor.

Kullandığınız video kayıt programı sıkıntı çıkartmış olabiliyor başka kayıt programları kullanmanı tercih ederim

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Muhammet Can Deniz
Kullandığınız video kayıt programı sıkıntı çıkartmış olabiliyor başka kayıt programları kullanmanı tercih ederim
Denedim render için kullandığım programı da denedim onun dışında farklı programlar da kullandım ancak nafile

LokmanBey

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,049
İsim
Lokman Açil
Denedim render için kullandığım programı da denedim onun dışında farklı programlar da kullandım ancak nafile

Hocam elimde olan bilgileri sana aktardım bende youtube için video çekerken arkadan cızırtılar çıkıyordu ama audicity ile hallediyordum seside bir tık yükseltiyordum ses kartında bir şey olabilir :)

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Muhammet Can Deniz
Hocam elimde olan bilgileri sana aktardım bende youtube için video çekerken arkadan cızırtılar çıkıyordu ama audicity ile hallediyordum seside bir tık yükseltiyordum ses kartında bir şey olabilir :)
Sizce önerebileceğiniz ses karti var mı? Ve ise yarar mi ?

Syriux

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
287
İsim
Ahmet Cebeci
Merhaba dostlar,

Bilgisayarımda
PC marka modeli:Exper ACTION XC750 i5-4460 8GB 1TB GTX 750TI 2GB

Ses karti alsam 50-100 TL arasinda ses kaydı alırken yaşadığım cızırtı sorunu kalkar mı ? Yada çözüm bile biri varsa yardımcı olursa çok sevinirim.... 😊😊
konu hakkında bilgim yok ama öneri değil yardım oalrak değiştirir misin heö konuyla alakalı olur hem daha çok kişi bakar

Top Bottom