Alin24 80+ Katılım 23 Aralık 2021 Mesajlar 273 Dahası Reaksiyon skoru 51 İsim Yiğit Can Bugün, 12:49 #1 Laptop kullanıcısıyım - Asus Tuf F15 Discord tarzı uygulamalarda ekran paylaşımı yaparken sürekli bir FPS kaybı yaşıyorum.
Laptop kullanıcısıyım - Asus Tuf F15 Discord tarzı uygulamalarda ekran paylaşımı yaparken sürekli bir FPS kaybı yaşıyorum.
CharlesPolat 80+ Katılım 21 Kasım 2024 Mesajlar 229 Dahası Reaksiyon skoru 81 İsim Polat Bey Bugün, 12:52 #2 Alin24 yazmış: Laptop kullanıcısıyım - Asus Tuf F15 Discord tarzı uygulamalarda ekran paylaşımı yaparken sürekli bir FPS kaybı yaşıyorum. Devamı için tıklayın... Çok düşmüyorsa normaldir eğer yayın tarzı bir şey yapıyorsanız
Alin24 yazmış: Laptop kullanıcısıyım - Asus Tuf F15 Discord tarzı uygulamalarda ekran paylaşımı yaparken sürekli bir FPS kaybı yaşıyorum. Devamı için tıklayın... Çok düşmüyorsa normaldir eğer yayın tarzı bir şey yapıyorsanız
Alin24 80+ Katılım 23 Aralık 2021 Mesajlar 273 Dahası Reaksiyon skoru 51 İsim Yiğit Can 44 dakika önce Konu Sahibi Konu Sahibi #3 CharlesPolat yazmış: Çok düşmüyorsa normaldir eğer yayın tarzı bir şey yapıyorsanız Devamı için tıklayın... Çok düşüyor sorun o
CharlesPolat yazmış: Çok düşmüyorsa normaldir eğer yayın tarzı bir şey yapıyorsanız Devamı için tıklayın... Çok düşüyor sorun o
F flamerood 80+ Katılım 4 Ağustos 2023 Mesajlar 365 41 dakika önce #4 hocam acaba discord cpunun grafik birimini kullanıp mı yayın yapmaya çalışıyor kontrol eder misin.