Neler Yeni

Yardım Ekrana görüntü gelmiyor ama daha önce de olmuştu

Dahası  
Reaksiyon skoru
42
İsim
Yusuf Metin
Ben de RX570 vardı onu RX 5500 XT ile değiştim Windows ekranı geldi sonra gitti görüntü gelmedi herhalde sürücüler çakışıyor diyerek format attım görüntü gelmedi PC 4-5 defa yeniden başladı kendi kendine her seferinde ekranda ASUS yazısı ve altında otomatik onarıma hazırlanıyor yazıyordu sonra ekran geldi Windows da yanda hataya neden olan sürücü mu güncelleme mi ne hatırlamıyorum o kaldırıldı dedi oh be herhalde çözüldü dedim daha sonra AMD'nin kendi sitesinden RX 5500 XT'nin driver ini indirdim kurdum sonra yükle yazısı çıktı yuklerken ekran gitti (gitmesi normaldi eski kart da gidiyordu sonra geliyordu) ama bu sefer kartın görüntüsü gitti geri gelmedi ben de görüntü gelmeyince PC'yi kapattım tekrar açmaya çalıştım ASUS yazısı geldi sonra sinyal yok yazısı geldi sizce neden oluyor bu hata? Eski ekran kartımda da neredeyse aynı sorun olmuştu teknik servis yapmıştı herhangi bir donanımı ellemeden. Lütfen yardımcı olun şu sorun düzelsin garantiye vermek istemiyorum Gaming gen TR 21 gün bekletiyor garanti için :(
Bu sorunun bir çözümü var ama ben bilmiyorum

Top Bottom