Neler Yeni

Ekranım sürekli gidip geliyor neden olabilir?

xPers

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
39
İsim
Berke
Başlıktanda gördüğünüz üzere ekranım sürekli gidip geliyor hdmı kullanıyordum değiştirdim dp ye geçtim ama hâlâ devam ediyor. Dün pc yi temizlemek için parçaları söküp çıkarmıştım Ekran kartı PC-I slotu oturmamış olabilir mi?

oğuzhan18

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,618
İsim
oğuzhan ege
benimde durduk yere böle oluyordu çizgiler ekran kararma gibi kabloları 20 defa çıkardım taktım düzelmedi en son arka kabloları tekrar söktüm kasayı saç makinesiyle temizledim güzelce sonra bi anda düzeldi

xPers

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
39
İsim
Berke
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
benimde durduk yere böle oluyordu çizgiler ekran kararma gibi kabloları 20 defa çıkardım taktım düzelmedi en son arka kabloları tekrar söktüm kasayı saç makinesiyle temizledim güzelce sonra bi anda düzeldi
abi Instagram varsa oradan yazabilir miyim tam olarak ne yaptın öğrenmek istiyorum çünkü birisi monitör bozulmuş diyor ben pc-ı slotu oturmadı diye düşünüyorum bi senin yaptığını denemek isterim.

oğuzhan18

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,618
İsim
oğuzhan ege
abi Instagram varsa oradan yazabilir miyim tam olarak ne yaptın öğrenmek istiyorum çünkü birisi monitör bozulmuş diyor ben pc-ı slotu oturmadı diye düşünüyorum bi senin yaptığını denemek isterim.
kral insta veriyim sıkıntı yok ama monitörüm halini görüyorsun bende bozuldu sandım hurdacıya vercektim1 günde arka bütün kabloları çıkardım düzelmedi ama kasanın içini açtım ekran kartını söktüm taktım kasayıda temizledim saç kurutma makinesiyle düzeldi büyük ihtimal ekran kartı yerinden oynadı galiba onu yapınca öle düzeldi benim.

xPers

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
39
İsim
Berke
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
kral insta veriyim sıkıntı yok ama monitörüm halini görüyorsun bende bozuldu sandım hurdacıya vercektim1 günde arka bütün kabloları çıkardım düzelmedi ama kasanın içini açtım ekran kartını söktüm taktım kasayıda temizledim saç kurutma makinesiyle düzeldi büyük ihtimal ekran kartı yerinden oynadı galiba onu yapınca öle düzeldi benim.
Abim o zaman Ekran kartının pc-ı slotu oturmamış benim çünkü bende dün temizlik yaptım takarken tam oturmamış :(

oğuzhan18

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,618
İsim
oğuzhan ege
Abim o zaman Ekran kartının pc-ı slotu oturmamış benim çünkü bende dün temizlik yaptım takarken tam oturmamış :(
bende yeni yere taşındım yoldan getirirken ekran kartı yerinden oynamış galiba tak çıkar yaptım düzeldi bide sen dene bakalım.

Top Bottom