EKREM İMAMOĞLU SUÇLU MU?

The Semih

80+ Gold
Reaksiyon skoru
4,664

Düşünceleriniz nedir? Ekrem imamoğlu CHP tarafından ifşalanmış, fakat sosyal medyada bunu kimse anlatmıyor. HDP verdiği oyların karşılığını atamalarla istemeside gayet normal bunu inkar etmezsiniz heralde.

Halka halkın kendi paralarıyla açtığı Kent lokantalarını işaret ederek, bizim sayemizde et yediniz dedi ve resmen halkın parasıyla halka hizmet yaptıkları için sokakta karşılığını istedi.

Düşünceleriniz nedir? Ekrem imamoğlu CHP tarafından ifşalanmış, fakat sosyal medyada bunu kimse anlatmıyor. HDP verdiği oyların karşılığını atamalarla istemeside gayet normal bunu inkar etmezsiniz heralde.

Halka halkın kendi paralarıyla açtığı Kent lokantalarını işaret ederek, bizim sayemizde et yediniz dedi ve resmen halkın parasıyla halka hizmet yaptıkları için sokakta karşılığını istedi.
tolgayla erlikte olmasa bu oktrollerden başka kimse yok

Ben suçlu olduğunu düşünüyorum.

bu adam bana göre karşıtlıktan prim kasmaya çalışan bir adam videolarından belli zaten ama bizim sayemizde et yedik dedikleri yeri videosu var sa bana atın
Videodaki cümlesini yazdım, Dilek imamoğlu konuşmasına kent lokantasından bahsetmiş onu diyor, Kent lokantası sayesinde et yüzü görenler tutuklandı diyor.

Aslında soru şu olmalıydı;

“Tepeden, tırnağa” götürmeyen siyasetçi var mı ?

Tek suçlu halk olarak biziz!

Videodaki cümlesini yazdım, Dilek imamoğlu konuşmasına kent lokantasından bahsetmiş onu diyor, Kent lokantası sayesinde et yüzü görenler tutuklandı diyor.
Üslubu yanlış ama dediği doğru. Emekliler maaşlarıyla en son ne zaman kilo et almış da yemiş

bahsettiği kesit bu galiba.
Yalan mı söylemiş ? Milletin kafasına senelerce çay atılmadı mı bu ülkede ? Evine doğru dürüst et alabilen emekli var mı ? Kıymanın kilosu kaça ? Etin kilosu kaça ?

Tarım ve hayvancılık ülkesinde, balta sapını diksen yeşerecek topraklarda, 23 senede ülkeyi dışa bağımlı hale getiren, çarşıyı pazarı ateş pahasına çeviren sözde becereksiz yöneticiler utanır mı ???

Bu lafı dilek imamoğlu dedi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ekrem temiz

Geri