Neler Yeni

Ana Konu EKŞİ SÖZLÜK BTK KARARIYLA ENGELLENDİ

bipolar

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
343
İsim
Muhammed Berat Yörük
he birde @Cermenbey dostum sana tavsiye tüm akpliler gibi karşıdakinin yanlışına sığınmak yerine kendi doğrularının arkasında durmanı tavsiye ederim 👍
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ver mahkemeye, direkt donanımarşivinden ip ve iletişim bilgilerini isteyeceklerdir. Donanımarşivide zaten verecektir ve kişiye gerekli tazminat cezası verilecektir. Yok korkmuyormuş falan önemseme bu ayakları. Al 10.000 lirasını çatır çatır ye.
o işler o kadar kolay değil maalesefki dostum 🙂

warymajesty

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,195
İsim
yunus günaydın
dostum günlerdir emin ol senin gibi tonla insana denk geldim özellikle deprem olduğundan beri akp ne yapsa "doğrudur, iyi yapmış, tayyip baba diyosa doğru olandır o" gibi gibi söylemleri hep görüyorum ve daha ne olduğunu bilmeden sorgulamadan karar doğrudur demen başlı başına ahmaklıktır bence
Kendini daha güzel ifade edebilirsin hocam. Şu cümleyi yazıp düşüncelerini daha kibar bir şekilde söyleyebilirsin. Karşı taraf anlamıyorsa uğraşmadan ben önüme bakıyorum mesela. Toplum olarak düşüncelere saygı duymayı konuşurken, ifade özgürlüğü derken birbirimizi dışlamamalı ve sakince konuşmalıyız ötekileştirmeden.
daha ne olduğunu bilmeden sorgulamadan karar doğrudur

Cermenbey

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,119
İsim
Semih
he birde @Cermenbey dostum sana tavsiye tüm akpliler gibi karşıdakinin yanlışına sığınmak yerine kendi doğrularının arkasında durmanı tavsiye ederim 👍

o işler o kadar kolay değil maalesefki dostum 🙂
1.si ben senin dostun değilim
2.si akpli değilim.
3.sü ne kafa yaşıyorsunuz ben çözemedim hala. Altı üstü kararı doğru buluyorum dedim. AKP il başkanıyla konuşuyormuş gibi tribe girdin. Gidin psikolojik terapi falan alın artık Sal beni.

bipolar

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
343
İsim
Muhammed Berat Yörük
Kendini daha güzel ifade edebilirsin hocam. Şu cümleyi yazıp düşüncelerini daha kibar bir şekilde söyleyebilirsin. Karşı taraf anlamıyorsa uğraşmadan ben önüme bakıyorum mesela. Toplum olarak düşüncelere saygı duymayı konuşurken, ifade özgürlüğü derken birbirimizi dışlamamalı ve sakince konuşmalıyız ötekileştirmeden.
haklısın hocam ama yaklaşık 15 gündür o kadar çok denk geldim ki tahammül edemeyecek seviyeye yaklaştım artık yine de kibarca uyarınız için teşekkür ederim 😅

Mahkemeye verirse görürsün ne kadar kolay. Donanımarşivi senin bilgilerini mahkemeye veriyormu, vermiyormu o zaman anlarsın :)
kanka ne anlatıyon sen ya

Cermenbey

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,119
İsim
Semih
dostum şunu bi anlasanız keşke bu ülkede ifade özgürlüğü denen şey yok biz olsun diye yıllardır uğraşıyoruz fakat elimize geçen tek şey sizin gibi düzenbaz ahmakların sayesinde başa gelmiş birisinin isteğiyle hareket eden mahkemelerin karar yazıları başka hiçbir şey yok ortada sizin gibi insanlarda iyi kötü her düzene ayak uydurmaya devam ettikçe bu durum düzelmeyecek o yüzden bunu tartışcak başka birini bulmalısın bence 👍
Burada kaba-agresif dil var.@Mehmet Yılmaz

bipolar

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
343
İsim
Muhammed Berat Yörük
Uygunsuz davranış

bipolar

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
343
İsim
Muhammed Berat Yörük
Burada da hakaret var. @Mehmet Yılmaz

Ben değil art arda hakaret eden kişi kudurmuştur diye düşünüyorum.
😀😀 komik olmaya başladın evlat işine bak küçük veletler gibi birbirimizi mi şikayet edicez ???

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,284
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
Kesinlikle doğru karar değil. Bir sosyal mecranın yasaklanması görülmüş şey bile olmamalı. İçeridekiler faydalı veya faydasız olsun bu sıra size de gelecek demektir. Özgür değilsiniz demektir. Ama gidecekler sıkıntı yok.

Kaan ÇABUK

80+ Titanium
En İyi Cevap
1

umuttt

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,537
İsim
umt
Discord
umt#4257
eleştirilmekten korkan bir hükümet

Yasin Çelik

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,807
İsim
Yasin Çelik
Instagram
yasincelikz
Ana konu olması sebebiyle ekşi sözlük'ün bu konudaki açıklamasını paylaşma gereği duyuyorum. DA Forum da yıllardır Türkiye'de önemli bir sosyal mecra haline geldi. Ekşi Sözlük konusunun üstünü bence örtmemeli ve gündemde tutmalıyız. Açıklamaya göre de kapatılmasına sebep olarak bazı üyeler gösterilmiş ki özgür internet platformlarında bu gibi durumlar olması çok normal. Yarın buranın başına da gelebilir.

FpqIkWOXoAArRfz.jpeg

Top Bottom