Neler Yeni

ekstra dan nvidia sürücüyü indirmeme gerek var mı?

Alposki

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,527
İsim
Alp Yalçın
Ben pc ilk aldığımda açıp kurduğumda ekran kartını tanısın diye nvdia nın kendi sitesinden driverı indiricektim fakat windows uptade nvdia denetim masası adında bir şey kurdu sağ tıklayınca masaüstüne açılıyor ona tıkladığım zaman ekran kartımı okuyordu bende ekstradan indirmeyim dedim bir sıkıntı yaşar mıyım indirmeme gerek var mı nvdia sitesinde ki driverı?

Dark Lightning

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,561
İsim
-
İlgilendiği Kategoriler
-
Ben PC ilk aldığımda açıp kurduğumda ekran kartını tanısın diye nvdia nın kendi sitesinden driverı indiricektim fakat windows uptade nvdia denetim masası adında bir şey kurdu sağ tıklayınca masaüstüne açılıyor ona tıkladığım zaman ekran kartımı okuyordu bende ekstradan indirmeyim dedim bir sıkıntı yaşar mıyım indirmeme gerek var mı nvdia sitesinde ki driverı?
Bak sürümüne aygıt yöneticisinden onun eğer en güncel driver ile aynı sürümse gerek yok dostum bu yüzden win10 kurarken interneti seçmeyin kendi kendine indiriyor eskiyse ddu dan kaldır tertemiz olur sonra bir daha kur günceli ama geforce experience sitesinden tavsiye ederim

Kamina

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Ben PC ilk aldığımda açıp kurduğumda ekran kartını tanısın diye nvdia nın kendi sitesinden driverı indiricektim fakat windows uptade nvdia denetim masası adında bir şey kurdu sağ tıklayınca masaüstüne açılıyor ona tıkladığım zaman ekran kartımı okuyordu bende ekstradan indirmeyim dedim bir sıkıntı yaşar mıyım indirmeme gerek var mı nvdia sitesinde ki driverı?
Windows update driverı bulup kendi yüklemiş. O yüzden denetim masası gözüküyor. Ama genelde windowsun otomatik kurduğu driver eski driver oluyor. Aygıt yöneticisinden bakabilirsin tarihine.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Eskiyse siteden en son sürümü güncellersin.

Alposki

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,527
İsim
Alp Yalçın
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Windows update driverı bulup kendi yüklemiş. O yüzden denetim masası gözüküyor. Ama genelde windowsun otomatik kurduğu driver eski driver oluyor. Aygıt yöneticisinden bakabilirsin tarihine.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Eskiyse siteden en son sürümü güncellersin.
benim sürümüm 26.21.14.4108 sitesinde ise böyle gözüküyor yüklememe gerek var mı yok mu? yada direkt nvdia experinceden mi yapsam acaba?

Ekler

• Ek Açıklama 2020-06-29 125204.png
    Ek Açıklama 2020-06-29 125204.png
    53.1 KB · Hit: 45

Kamina

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
benim sürümüm 26.21.14.4108 sitesinde ise böyle gözüküyor yüklememe gerek var mı yok mu? yada direkt nvdia experinceden mi yapsam acaba?
Sürümün 2019dan kalma. Tahmin ettiğim gibi eski sürüm yüklenmiş. Sen bilirsin ben güncellemeni tavsiye ederim.

Alposki

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,527
İsim
Alp Yalçın
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Sürümün 2019dan kalma. Tahmin ettiğim gibi eski sürüm yüklenmiş. Sen bilirsin ben güncellemeni tavsiye ederim.
evet 2019 dan kalmaymış nerden yükleyim peki nvdia exsperinceden mi yoksa normal sitesinden mi?

@TheDark

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,432
İsim
Mehmet XXX
Geforce Exprince indir bence

Top Bottom