Görüşmek üzere.Aynen, gidecem artık 3 yaşında çocuklar sardı burayı.
Mat ta sıfır sıkıntı geçiniyorumKonuya göre çözemediklerini atabilirsin aktif oldukca yapmaya calısırım.
max 15 olduğuna yemin edebilirim evlat,git sütünü içAynen multisin ve yazmayı bilmiyorsun
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Aynen, gidecem artık 3 yaşında çocuklar sardı burayı.
15 yaşında çocuk süt içiyor aynen kardeşim yaşını belli ettin.max 15 olduğuna yemin edebilirim evlat,git sütünü iç
çok sağolun hocam1. soru;
maddeler aynı ise özdürencler aynıdır
formule gore;
R: direnç
A: yüzey alanı
L: uzunluk
Alıntıyı görüntüle
YAPTIKCA ATACAGIM....
2. SORU;
Formülü yazdım zaten en başa;
Alıntıyı görüntüle
Bu durumda z ile x aynı madde y farklı madde olacak
CEVAP;
E
3. SORU;
ve
5. SORU;
UNUTMUŞUM KONULAR TAM OLARAK AKLIMDA DEĞİL;
ben seni kastetmiştim ama sen bilirsin evlat15 yaşında çocuk süt içiyor aynen kardeşim yaşını belli ettin.
sağolun hocamSana sadece 3. soruyu atıyorum, diğerlerini kendin öğrenerek yapmalısın. Bak hepsi kısa kısa. Kitaplarına bak göreceksin.
(1/6)+(1/2)+(1/3)=1/Rt
Rt=1
i=12/1=12A
Rp=((6*3)/(6+3))
Rp=2ohm
i1=12*(Rp/(R2+Rp))
i1=12*(2/(2+2))=6A
i1/i=1/2
Burdakilerden hayır gelmez aga sen en iyisi eodev e sor.Başlıkta da olduğu gibi eklerdeki soruları çözümüyle birlikte cevaplarsanız sevinirim.
yardımcı olan arkadaşlar var e ödeve de sorum cevaplayan olmadı.Burdakilerden hayır gelmez aga sen en iyisi eodev e sor.
bende 27 diye hesapladım ama 24 diyomuş cevap anahtarındaHatta diğer devreli sorunun cevabı da 27 Volt değil mi? Onu biraz uğraş üzerinde tartışalım belki kendin yapabilirsin
hocam bende 5 sorun yaşıyorum şuan 27 bulduğum cevap 24 diyor cevap anahtarında1. soru;
maddeler aynı ise özdürencler aynıdır
formule gore;
R: direnç
A: yüzey alanı
L: uzunluk
Alıntıyı görüntüle
YAPTIKCA ATACAGIM....
2. SORU;
Formülü yazdım zaten en başa;
Alıntıyı görüntüle
Bu durumda z ile x aynı madde y farklı madde olacak
CEVAP;
E
3. SORU;
ve
5. SORU;
UNUTMUŞUM KONULAR TAM OLARAK AKLIMDA DEĞİL;
doğru3. sorunun cevabı c olması lazım.
Sağlamasını yap tersten git mesela cevabın 27 olduğunu göreceksin. (27/(3+2.4))*2.4=12Vyardımcı olan arkadaşlar var e ödeve de sorum cevaplayan olmadı.
bende 27 diye hesapladım ama 24 diyomuş cevap anahtarında
hocam bende 5 sorun yaşıyorum şuan 27 bulduğum cevap 24 diyor cevap anahtarında