Ekteki SSD alınır mı??

mucel

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,124
beyler pazaramaya bakim dedim ve uyguna bir ssd gördüm sizce almalımıyım sadece fortnite ve windows kurulacak daha sonra yeni ssd de alıcam ama sizce bu iyi midir?
1745151554719.png

bu saaaten sonra 120 gb lık ssd alınmaz bence minimum 240 gb bakmalısınız. fortnite 70-80 gb yer kaplıyordur zaten.

bu saaaten sonra 120 gb lık ssd alınmaz bence minimum 240 gb bakmalısınız. fortnite 70-80 gb yer kaplıyordur zaten.
geçici süreliğine lazım olacak bana yeteceğini düşünüyorum zaten sorduğum soru bu fiyat üzerinden alınır mı?

Kısa süreli kullanım için ve depolamanın yeteceği düşünülüyorsa alınabilir. Diğerlerine göre riski daha fazla, uzun süreler gidebilir veya kısa sürede bozulabilir, diğerleri daha stabil çalışır ve bu model sistemde anlık donma veya takılmalar yapabilir (yapmayabilir de).

Son düzenleme:
289 a alınır. Zaten geçici süre içinmiş. 128 gb sata ssd ye fazla para bağlamamak lazım. Bu fiyata yok gibi. Şimdiden hayırlı olsun.

fiyata bağlıysan alınır dostum ama ne kaliteli bir ssd ne de depolaması yeterli sadece kısa vadede işimi görsün diyorsan al zaten birkaç aya patlasa bile çok kaybediceğin bir şey olmaz

ASDFG

Geri