- Konu Sahibi Konu Sahibi
Bu durumda @Abdullah Hacıgül'den çözüm bekliyorum. Umarım makul bir zamanda görür mesajımı.İncehesap ile Abdullah Hacıgül alakadar.
Bu durumda @Abdullah Hacıgül'den çözüm bekliyorum. Umarım makul bir zamanda görür mesajımı.İncehesap ile Abdullah Hacıgül alakadar.
Dünden beri bir gelişme yok. Donanım arşivi de sorunları görmezden geldiğinde sorun kalmadığını düşünüyor sanırım. @Abdullah HacıgülVar mı bir gelişme?
Bu kadar insanı ciddiye alıp bir cevap verir diye umuyorum. Bakalım göreceğiz...@Abdullah Hacıgül herkes etiketlemiş bizim başımız kel mi?
Konu açıldığından bu yana 3-4 kez aktif olduğunu gördüm ama senin konuyu görmediğini ümit ediyorum yoksa şimdiye kadar bir yorumda bulunmalıydıBu kadar insanı ciddiye alıp bir cevap verir diye umuyorum. Bakalım göreceğiz...
Abdullah abim hakkını kimler ödeyecek acaba. SeviliyorsunYorumlarda boş yapan arkadaşlar konuyu terk etsin hazır sistem adı altında millete normalinden daha pahalı sistemler satıp bunu gören buna ses çıkartmayan kişilerin "gerçek" 1500TL indirimli DA sistemlerine yorum yapma hakları yoktur. Bu konuda da bu tip arkadaşlara denk geldim.
Konuya ve konu sahibine gelecek olursak gücümün yettiği kadar herkese yardımcı oldum yardım etmeye de devam ediyorum. Öncelikle konu sahibi haklı ise! hiç şüphe etmesin ben elimden gelenin fazlasını yapacağım açıkca da söylüyorum TR'de benim gibi destek veren bir editör daha yok bunu da özellikle vurguluyorum ki arkamızdan atan tutan çok diye, aksini söyleyen de ispat etsin Üslup düzgün olduğu sürece her sorun çözülür @smtnr öncelikle konuna kişisel bilgilerini gizleyecek şekilde sipariş ekranının görüntüsünü ekle çünkü bu şekilde konun sadece bir iddiadan ibaret olur. Ekledikten sonra özelden bana tüm süreci yazıp anlat bizzat İncehesap yönetim kadrosuna destek maili atacağım
Yorumlarda boş yapan arkadaşlar konuyu terk etsin hazır sistem adı altında millete normalinden daha pahalı sistemler satıp bunu gören buna ses çıkartmayan kişilerin "gerçek" 1500TL indirimli DA sistemlerine yorum yapma hakları yoktur. Bu konuda da bu tip arkadaşlara denk geldim.
Konuya ve konu sahibine gelecek olursak gücümün yettiği kadar herkese yardımcı oldum yardım etmeye de devam ediyorum. Öncelikle konu sahibi haklı ise! hiç şüphe etmesin ben elimden gelenin fazlasını yapacağım açıkca da söylüyorum TR'de benim gibi destek veren bir editör daha yok bunu da özellikle vurguluyorum ki arkamızdan atan tutan çok diye, aksini söyleyen de ispat etsin Üslup düzgün olduğu sürece her sorun çözülür @smtnr öncelikle konuna kişisel bilgilerini gizleyecek şekilde sipariş ekranının görüntüsünü ekle çünkü bu şekilde konun sadece bir iddiadan ibaret olur. Ekledikten sonra özelden bana tüm süreci yazıp anlat bizzat İncehesap yönetim kadrosuna destek maili atacağım
Sipariş ekranını yüklemiştim ama önceki mesajlarda kaldığı için görülmemiş olabilir.doğru söylüyorsun yanlış yazmışım. sipariş tarihim 19.04.2020
Mesaj otomatik birleştirildi:
Alıntıyı görüntüle