Neler Yeni

El Capitan Masaüstü Driver Sıkıntısı

TheBoss

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
Seyhan Kahraman
İyi günler , "
" masaüstü tanıtımınızı satın almış bulunmaktayım. Windows 10 güncel sürümünü ve ve windows updateki sürücü güncellemelerini yapıyorum. Güncellemeleri yaptıktan sonra bilgisayara restart attığım da windows açılma ekranında kalıyor çok uzun süre bekledikten sonra reset düğmesine bastığımda bilgisayar onarma çıkıyor. Kargoda bir zarar görmemesi nedeni ile ekran kartı takılmadan gönderildi ve kendim takmış bulunmaktayım. Bununla bir ilgisi olabilir mi ?

Not : Topladığınız sistemdeki ekran kartını yükselterek AMD Radeon RX 5700 olarak satın aldım.

Son düzenleme:

masquerade

80+ Bronze
İyi günler , en son 850$ "
" bütçeli ile toplama masaüstü tanıtımınızı satın almış bulunmaktayım. Windows 10 güncel sürümünü ve ve windows updateki sürücü güncellemelerini yapıyorum. Güncellemeleri yaptıktan sonra bilgisayara restart attığım da siyah ekranda kalıp bilgisayar onarma çıkıyor. Kargoda bir zarar görmemesi nedeni ile ekran kartı takılmadan gönderildi ve kendim takmış bulunmaktayım. Bununla bir ilgisi olabilir mi ?

Not : Topladığınız sistemdeki ekran kartını yükselterek AMD Radeon RX 5700 olarak satın aldım.
RX 5700 aldınız fakat PSU değiştirdiniz mi?

Dahası  
Reaksiyon skoru
42
İsim
Mustafa Yaşar Acartop
Tavsiyem parçaları tekrar çıkartıp takın bi

TheBoss

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
Seyhan Kahraman
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
RX 5700 aldınız fakat PSU değiştirdiniz mi?
Minimum 600 güç kaynağı istediğini daha sonradan fark ettim, kasa değişimi için ek ödeme yaptım. Fakat kasa değişimi yapmadılar. Bir karışıklık olduğunu belirtip geri ödeme yaptılar. Dediğiniz gibi güç kaynağından olabilir mi ? Sistemin açılışı ile etki eder mi? Güç kaynağı yetmediği yerde bilgisayar kendini resetler diye biliyorum.Her hangi bir oyunda denemedim sistem yüklemelerini yaptım sadece.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Tavsiyem parçaları tekrar çıkartıp takın bi
Sizlerin görüşlerini hatta Abdullah kardeşimin fikrini aldıktan sonra dediğinizi yapmayı düşünüyordum. Başka bir sorun olup olmayacağından emin olduktan sonra dediğinizi yapacaktım.

masquerade

80+ Bronze
Minimum 600 güç kaynağı istediğini daha sonradan fark ettim, kasa değişimi için ek ödeme yaptım. Fakat kasa değişimi yapmadılar. Bir karışıklık olduğunu belirtip geri ödeme yaptılar. Dediğiniz gibi güç kaynağından olabilir mi ? Sistemin açılışı ile etki eder mi? Güç kaynağı yetmediği yerde bilgisayar kendini resetler diye biliyorum.Her hangi bir oyunda denemedim sistem yüklemelerini yaptım sadece.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Sizlerin görüşlerini hatta Abdullah kardeşimin fikrini aldıktan sonra dediğinizi yapmayı düşünüyordum. Başka bir sorun olup olmayacağından emin olduktan sonra dediğinizi yapacaktım.
Dostum sistemi Furmark ve Prime95 ile test edin. İkisini de aynı anda açıp yatın uyuyun 12 saat kadar açık kalsın o zaman anlaşılır.

TheBoss

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
Seyhan Kahraman
Dostum sistemi Furmark ve Prime95 ile test edin. İkisini de aynı anda açıp yatın uyuyun 12 saat kadar açık kalsın o zaman anlaşılır.
Öğlen tekrar format atıp dediğiniz gibi yaparım tam olarak 12 saat mi olması gerekiyor?

TheBoss

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
Seyhan Kahraman
Hayır minimum 12 saat. Normalde bir gün boyunca test yapılır ama 12 saat sonunda bir şey olmuyorsa sonrasında da bir şey olmaz genelde.
İyi günler format attım driverları gigabyte anakartın kendi sitesinden indirdim sadece SATA driverlarını kurmama izin vermedi sistem. Ekstra olarak driver boosterdan pro sürümü ile tarattım bu iki driverı güncellenmemiş gösteriyor ki benim sistemde sadece SSD var HDD yok bununla alakası olabilir mi ?

Ekler

• WhatsApp Image 2020-05-06 at 15.29.19.png
    WhatsApp Image 2020-05-06 at 15.29.19.png
    1,010.7 KB · Hit: 43

TheBoss

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
Seyhan Kahraman