Neler Yeni

Elden çıkarılan ürünler hakkında

yigitrocks

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,305
İsim
Yiğit Aralim
Ss paylaşıyorum ne kadar okunur olunmaz bilmiyorum telefondayım. Ürünü almak istediğimi belirttim sonrasında mesajlarıma asla cevap alamadım az önce baktığımda da ilandan kaldırılmış. Hocam yapılan şey hoş değil. @Abdullah Hacıgül

IMG_5115.jpeg

yigitrocks

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,305
İsim
Yiğit Aralim
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
adam sadece yarin muasitiz yazmis burada sorun ne?
Sonrasında yazdıklarıma olumsuz da olsa dönüş yapmasını bekledim normal olarak. Adama başka bir teklifte bulunmuşum çünkü gördüğün gibi ücretin yarısını gönderip müsait olduğu başka herhangi bir gün alabileceğim konusunda. Bunları görmediyse okeylesem de görmeyecekti. Gördüyse ve cevap vermediyse hoş bir durum mu sence?

Forum Fedaisi

80+ Bronze
Sonrasında yazdıklarıma olumsuz da olsa dönüş yapmasını bekledim normal olarak. Adama başka bir teklifte bulunmuşum çünkü gördüğün gibi ücretin yarısını gönderip müsait olduğu başka herhangi bir gün alabileceğim konusunda. Bunları görmediyse okeylesem de görmeyecekti. Gördüyse ve cevap vermediyse hoş bir durum mu sence?
senin gibi kac kisiden mesaj aliyordur bir dusun birisini kotulemeden olasi durumlari gozden gecirmek lazim bence

yigitrocks

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,305
İsim
Yiğit Aralim
senin gibi kac kisiden mesaj aliyordur bir dusun birisini kotulemeden olasi durumlari gozden gecirmek lazim bence
Kımseyi kötülediğim yok. Mesajları görmemiş olma ihtimali için post açtım zaten. Kaldı ki kaç kişiden mesaj alıyor olması neyi değiştiriyor kanka hikayede paylaştığı gibi yazdım benden önce de biri yazmamış ki bana yarın için okeyledi. 3 dakika içinde tekrar yazdım sonrasında beni göremedi mi? Olumlu olumsuz bir şey yazmak gerekiyor bence karşındaki insana saygıdan.

-Mehmet-

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,702
İsim
Mehmet Aslan
hocam kaç bin tane insan yazmıştır haberin var mı ? Görmemesi normal , şartları sağlayan başka alıcı çıkmıştır ona dönmüştür normal kızacak bir şey yok.

yigitrocks

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,305
İsim
Yiğit Aralim
hocam kaç bin tane insan yazmıştır haberin var mı ? Görmemesi normal , şartları sağlayan başka alıcı çıkmıştır ona dönmüştür normal kızacak bir şey yok.
3dk geçmeden geri dönmüşüm hocam ilk yazanlardan biriyim geri dönüş yapabilirdi bence. Rezerve de yazmadı hiç direkt kaldırmış bugün yanlış görmediysem.

Hanaz

80+ Gold
Görmediyse ?

yigitrocks

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,305
İsim
Yiğit Aralim

Hanaz

80+ Gold
Demek istediğim görmediyse mesajlarımı ben olur uygun desem onu da görmeyecekti diyorum.
Ya Adam yarın müsaitiz demiş Sen yarın olmaz deyip başka bir gün atamaya çalışıyorsun senden önce Belki bir kişi var Belki o alacak yani nereden bilebilirsin bunu

yigitrocks

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,305
İsim
Yiğit Aralim
Ya Adam yarın müsaitiz demiş Sen yarın olmaz deyip başka bir gün atamaya çalışıyorsun senden önce Belki bir kişi var Belki o alacak yani nereden bilebilirsin bunu
Kardeşim bana boş boş savunma yapmayın çocuk musunuz ticaret yapıyoruz bana gelip uymaz kardeşim yazması 2dk sürmez tüm gün aktifti forumda neyin savunması bu?
Mesaj otomatik birleştirildi:

talep çok. normal. kaporayla vs uğraşmak istememiştir.
Bunu bana belirtse sıkıntı yok zaten hocam.

Hanaz

80+ Gold
Kardeşim bana boş boş savunma yapmayın çocuk musunuz ticaret yapıyoruz bana gelip uymaz kardeşim yazması 2dk sürmez tüm gün aktifti forumda neyin savunması bu?
Mesaj otomatik birleştirildi:
çocuğuz varmı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,029,694
Üyeler
163,208
Son üye
programreport
Top Bottom