Oyunun mantığını anlatabilir misin herkes bu oyunu konuşuyorHiçbir Fromsoftware oyunu oynamamış biri olarak alsam mı almasam mı emin değilim eleştirileri çok iyi geldi zor oyun hiç oynamadım ama oynamayı çok istiyorum çok güzel duruyor almalı mıyım?
para sorun degilse direk alıp deneyebilirsin ancak fiyatını göz önüne alarak söylüyorum birazcık daha oynanıp incelemelerin girilmesini bekleyebilirsinHiçbir Fromsoftware oyunu oynamamış biri olarak alsam mı almasam mı emin değilim eleştirileri çok iyi geldi zor oyun hiç oynamadım ama oynamayı çok istiyorum çok güzel duruyor almalı mıyım?
zaten hepsi girildi ama bi crack indirip deneyesim var zaten hemen kırıldıpara sorun degilse direk alıp deneyebilirsin ancak fiyatını göz önüne alarak söylüyorum birazcık daha oynanıp incelemelerin girilmesini bekleyebilirsin
Souls-like tarzı genel olarak zorlu RPG bir oyun. Okuduğum yorumlara göre Breath Of the Wild kadar iyi bir açık dünyası var. ki bu mükemmelin hafif altı gibi bir şey. Hikaye açısından çok sürükleyici olduğunu söylüyorlar. Mükemmel bir Lore'u varmış.Oyunun mantığını anlatabilir misin herkes bu oyunu konuşuyor
evet ama malum türkiye 500 tl de fazla be :/Souls-like tarzı genel olarak zorlu RPG bir oyun. Okuduğum yorumlara göre Breath Of the Wild kadar iyi bir açık dünyası var. ki bu mükemmelin hafif altı gibi bir şey. Hikaye açısından çok sürükleyici olduğunu söylüyorlar. Mükemmel bir Lore'u varmış.
ama açık dünya oyunlarını çok seviyorum ve elde ring tam bana göre gibi ama zor oyunlarla aram yok tek sıkıntı oEğer Souls-Like hiçbir oyun oynamadıysanız önce diğer souls oyunlarını oynayın. Dark Souls serisini oynuyabilirsiniz. Anime tarzı çizimler seviyorsanız Code Vein oynuyabilirsiniz.