Hocam zor oyunlarla aranız yoksa başka açık dünya zor oyunlar deneyin. Kenshi olabilir mesela. çok detaylı ama öğrendikçe çok eğlenirsiniz. Ya da Monster Hunter World gibi bir şey oynuyabilirsiniz. Shadow Of The Colossus çok güzel olurdu ama galiba Remake'in PC'de oynamanın yolu yok.ama açık dünya oyunlarını çok seviyorum ve elde ring tam bana göre gibi ama zor oyunlarla aram yok tek sıkıntı o
tavsiyeler için teşekkürlerHocam zor oyunlarla aranız yoksa başka açık dünya zor oyunlar deneyin. Kenshi olabilir mesela. çok detaylı ama öğrendikçe çok eğlenirsiniz. Ya da Monster Hunter World gibi bir şey oynuyabilirsiniz. Shadow Of The Colossus çok güzel olurdu ama galiba Remake'in PC'de oynamanın yolu yok.
Hocam siz zor oyunlarda sinirleniyor musunuz? Yoksa hiç mi zor oyun oynamadınız?tavsiyeler için teşekkürler
ya sinirlenmeye başladığımı hissedersem kalkabiliyorum ama hiç o taraflara bulaşmadım çok zor gelceğini düşünerekHocam siz zor oyunlarda sinirleniyor musunuz? Yoksa hiç mi zor oyun oynamadınız?
Steam den al 1 saat bak seversen kalsın sevmessen iade etcrack linki özelden yazabilcek var mı?
denemek istiyorum ona göre alcam