O hissiyatı ben de almıştım ilk oynadığımda sorun şu 60fps üstü oyunu oynayamıyorsun steamden lossless scaling alıp onunla oynarsan tüm gecikme gidiyor ve fps artıyor 60fps kilidi açılıyorArkadaşlar elden ringe başladım ancak sanki gecikme varmış gibi hissediyorum birtek bendemi var bu sorun başka oyunlarda hissetmiyorum
space basınca geç gidiyor gibi çok rahatsız edici
kontrolcü yokda nasıl sabitleyeceğim öyle bir ayar göremedim deklavye ile oynarken öyle hissettiriyor çünkü tek basmada zıplama diğerinde dodge attigindan kontrolcu varsa öyle dene yoksa ayarlardan fps 60 72 arasina sabitle
ayarlarda fps sabitleme bulamadım şakamı bu illa 3. parti mi lazımO hissiyatı ben de almıştım ilk oynadığımda sorun şu 60fps üstü oyunu oynayamıyorsun steamden lossless scaling alıp onunla oynarsan tüm gecikme gidiyor ve fps artıyor 60fps kilidi açılıyor
ekran kartı nvidia ise nvidia denetim masasindan ayarlarsın amd bilmiyorumkontrolcü yokda nasıl sabitleyeceğim öyle bir ayar göremedim de
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
ayarlarda fps sabitleme bulamadım şakamı bu illa 3. parti mi lazım
nvidia için anlatabilir misin rica etsemekran kartı nvidia ise nvidia denetim masasindan ayarlarsın amd bilmiyorum
control panelden mi app den minvidia için anlatabilir misin rica etsem
nvidia denetim masası 3d ayarlarnın yönetilmesi program ayarları ordan özelleştirilecek programı seçin diyor elden ring i seçip maksimum kare hızı sekmesi var ordan hangisinde rahat edebiliyorsan ayarlar fps invidia için anlatabilir misin rica etsem
control panelden mi app den mi
oyun zaten max 60 fps destekliyo , o yüzden öyle hissettirmiş olabilirkontrolcü yokda nasıl sabitleyeceğim öyle bir ayar göremedim de
ayarlarda fps sabitleme bulamadım şakamı bu illa 3. parti mi lazım
teşekkür ederim deniyorum hemennvidia denetim masası 3d ayarlarnın yönetilmesi program ayarları ordan özelleştirilecek programı seçin diyor elden ring i seçip maksimum kare hızı sekmesi var ordan hangisinde rahat edebiliyorsan ayarlar fps i
normal değil bu ben bastıktan 1 saniye sonra işleyecekse nasıl oynayacağım geleceği tahmin ederek mi çok saçmaAlışırsın
60 sabitledim durum pek değişmedioyun zaten max 60 fps destekliyo , o yüzden öyle hissettirmiş olabilir
Saçma değil bu tarz oyunlarda yüksek fpslerde sorun olduğu için hep kısıtlanıyor. Gecikme yok o yüzden alışırsın diyorumnormal değil bu ben bastıktan 1 saniye sonra işleyecekse nasıl oynayacağım geleceği tahmin ederek mi çok saçma
60 sabitledim durum pek değişmedi