Elden ring gecikme sorunu

Razzwil

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
172
Arkadaşlar elden ringe başladım ancak sanki gecikme varmış gibi hissediyorum birtek bendemi var bu sorun başka oyunlarda hissetmiyorum
space basınca geç gidiyor gibi çok rahatsız edici

klavye ile oynarken öyle hissettiriyor çünkü tek basmada zıplama diğerinde dodge attigindan kontrolcu varsa öyle dene yoksa ayarlardan fps 60 72 arasina sabitle

Arkadaşlar elden ringe başladım ancak sanki gecikme varmış gibi hissediyorum birtek bendemi var bu sorun başka oyunlarda hissetmiyorum
space basınca geç gidiyor gibi çok rahatsız edici
O hissiyatı ben de almıştım ilk oynadığımda sorun şu 60fps üstü oyunu oynayamıyorsun steamden lossless scaling alıp onunla oynarsan tüm gecikme gidiyor ve fps artıyor 60fps kilidi açılıyor

klavye ile oynarken öyle hissettiriyor çünkü tek basmada zıplama diğerinde dodge attigindan kontrolcu varsa öyle dene yoksa ayarlardan fps 60 72 arasina sabitle
kontrolcü yokda nasıl sabitleyeceğim öyle bir ayar göremedim de
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

O hissiyatı ben de almıştım ilk oynadığımda sorun şu 60fps üstü oyunu oynayamıyorsun steamden lossless scaling alıp onunla oynarsan tüm gecikme gidiyor ve fps artıyor 60fps kilidi açılıyor
ayarlarda fps sabitleme bulamadım şakamı bu illa 3. parti mi lazım

ekran kartı nvidia ise nvidia denetim masasindan ayarlarsın amd bilmiyorum

nvidia için anlatabilir misin rica etsem

control panelden mi app den mi
nvidia denetim masası 3d ayarlarnın yönetilmesi program ayarları ordan özelleştirilecek programı seçin diyor elden ring i seçip maksimum kare hızı sekmesi var ordan hangisinde rahat edebiliyorsan ayarlar fps i

oyun zaten max 60 fps destekliyo , o yüzden öyle hissettirmiş olabilir

nvidia denetim masası 3d ayarlarnın yönetilmesi program ayarları ordan özelleştirilecek programı seçin diyor elden ring i seçip maksimum kare hızı sekmesi var ordan hangisinde rahat edebiliyorsan ayarlar fps i
teşekkür ederim deniyorum hemen

normal değil bu ben bastıktan 1 saniye sonra işleyecekse nasıl oynayacağım geleceği tahmin ederek mi çok saçma

60 sabitledim durum pek değişmedi
Saçma değil bu tarz oyunlarda yüksek fpslerde sorun olduğu için hep kısıtlanıyor. Gecikme yok o yüzden alışırsın diyorum

los scaling ile atlattık biz o durumları steamden temin edebilirsin

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,162,024
Üyeler
184,558
Son üye
metomeister
Geri