Neler Yeni

elektirikli arabaların şarjı bitince ne oluyor ??

TahaCel

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,565
İsim
Taha yücel
şimdi diyelim ki bir insan porsche taycan aldı uzun yola gidiyor arabayı şarj edicek istasyon bulamadı yoldamı kalıcak benzin doldursak çalışmazmı hem benzinli hem elektirikli :D porscheye 2milyon veripte yol da kalmak ayrı kötü ben burdan taycan ile sivasa gitsem şarj edicek istasyon bulamazsam ne yapıcam yol damı kalıcam ?

!ROGStrix!

80+ Platinum
En İyi Cevap
7
şimdi diyelim ki bir insan porsche taycan aldı uzun yola gidiyor arabayı şarj edicek istasyon bulamadı yoldamı kalıcak benzin doldursak çalışmazmı hem benzinli hem elektirikli :D porscheye 2milyon veripte yol da kalmak ayrı kötü ben burdan taycan ile sivasa gitsem şarj edicek istasyon bulamazsam ne yapıcam yol damı kalıcam ?
Aynen yolda kalıyon😂

gbaleft

80+ Platinum
En İyi Cevap
7
O teknoloji öyle olmayacaktır işte, her 200-300 metrede şarj istasyonları olur illaki.

baltazar

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,643
İsim
A.Ş.
İlgilendiği Kategoriler
Güç Kaynakları
Bunun için altyapı yapıyorlar zaten. Yeni bir devir geliyor. Her petrol istasyonunda elektrik istasyonu da bulunucak vs.
Bazıları da hybrit oluyor. Elektrik + benzin çalışıyor.

Glioma

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,516
İsim
Nurullah Mutlu
Tam gece uyumadan önce düşünmelik konu

Techno08

80+ Gold
Her frende belli bir miktar şarj oluyor ama yine de yolda kalırsın. Tam elektrikli olduğu için benzin de koyamazsın tabii ki 😂

TahaCel

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,565
İsim
Taha yücel
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bunun için altyapı yapıyorlar zaten. Yeni bir devir geliyor. Her petrol istasyonunda elektrik istasyonu da bulunucak vs.
Bazıları da hybrit oluyor. Elektrik + benzin çalışıyor.
evet yapıyorlar ama hala eksikler var şimdi elektirikli araba kullananlar ne yapıcak ki ? inşallah yaparlar ilerde zengin olursam taycan aldım zaman sivasa giderken yolda kalmak istemem :D

baltazar

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,643
İsim
A.Ş.
İlgilendiği Kategoriler
Güç Kaynakları
evet yapıyorlar ama hala eksikler var şimdi elektirikli araba kullananlar ne yapıcak ki ? inşallah yaparlar ilerde zengin olursam taycan aldım zaman sivasa giderken yolda kalmak istemem :D
Şu an tam elektrikliler ülkemizde tutulmadı zaten.

nurettinsevinc

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
389
İsim
Nurettin Sevinç
Yeni yapılan yollarda zaten şarj istasyonları yapıyorlar. Araca benzin doldurmak istersen de hibrit panamera alman gerekiyor. Hibrit araçlarda elektrik benzin dengesini araç kendi sağlıyor. Kullanıcı çok hızlandığında yada gaza çok sert bastığında araç genelde benzine geçiyor.

baltazar

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,643
İsim
A.Ş.
İlgilendiği Kategoriler
Güç Kaynakları
Top Bottom