Neler Yeni

Elektrik gidince mobil veri çalışmıyor

Oneomous

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,485
İsim
Adem
Elektrik gidince farkına vardım mobil veri çekiyor ile çekmiyor arasında arama mesajlaşma gibi şeylerde sorun yok fakat whatsapptan mesaj yazdığım zaman 15dk sonra vs gidiyor sizin orada bu sorun var mı ?
Olması anormal durum mu normal durum mu bilemedim anormal bir durumsa vodafone arayıp söylemeyi düşünüyorum.

crazyreign

80+ Titanium
En İyi Cevap
80
Dahası  
Reaksiyon skoru
38,610
İsim
Hayalet
İlgilendiği Kategoriler
fotoşop
Bizim orada da var bu sorun, elektrik gidince baz istasyonu mudur neyse işte onun da elektriği gidiyor, hiç çekmiyor.

MrMurat

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,142
İsim
Murat Çeler
Turkcellde böyle bir sorun yok vodofon yetersiz kaldıki vodofon hat kablo çekimlerinde turkcellden destek alıyor bilginize

Emirhandkee

80+ Titanium
En İyi Cevap
45
Elektrik gidince farkına vardım mobil veri çekiyor ile çekmiyor arasında arama mesajlaşma gibi şeylerde sorun yok fakat whatsapptan mesaj yazdığım zaman 15dk sonra vs gidiyor sizin orada bu sorun var mı ?
Olması anormal durum mu normal durum mu bilemedim anormal bir durumsa vodafone arayıp söylemeyi düşünüyorum.
Baz istasyonun jeneratörü yoksa orada da giderse çalışmaz.

Oneomous

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,485
İsim
Adem
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Turkcellde böyle bir sorun yok vodofon yetersiz kaldıki vodofon hat kablo çekimlerinde turkcellden destek alıyor bilginize
Şöyle bir durum var ben 2 ay öncesine kadar turkcell kullanıyordum aynı sorunu yaşıyordum
Bizim orada da var bu sorun, elektrik gidince baz istasyonu mudur neyse işte onun da elektriği gidiyor, hiç çekmiyor.
Aradın mı ? müşteri hizmetlerini
Mesaj otomatik birleştirildi:

Baz istasyonun jeneratörü yoksa orada da giderse çalışmaz.
Bunu daha önce duydum fakat ana baz istasyonu sayılabilecek bir baz istasyonu onun bile jeneratörü olmaması saçmalık

Oneomous

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,485
İsim
Adem
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Valla gereksiz buldum aramayı, kaldı ki hep geceleri kesiliyor elektrik, o saatte de müşteri hizmetlerinin aranabileceğini düşünmüyorum :D.
Bizim bugün 5 saatir olmayınca çok dikkati mi çekti sabah gittiği zaman ben bir arayıp sorayım bakalım ne diyecekler

Emirhandkee

80+ Titanium
En İyi Cevap
45
Şöyle bir durum var ben 2 ay öncesine kadar turkcell kullanıyordum aynı sorunu yaşıyordum

Aradın mı ? müşteri hizmetlerini
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bunu daha önce duydum fakat ana baz istasyonu sayılabilecek bir baz istasyonu onun bile jeneratörü olmaması saçmalık
O bazdan aldığınıza emin misiniz?

Emirhandkee

80+ Titanium
En İyi Cevap
45
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,020,723
Üyeler
161,742