Merhaba fsp 550w psu kullaniyorum elektrik gitti sistem kendini safe moda aldı o ara bios a girebiliyordum sistemi tekrar açmaya çalışırken tekrar gitti ve artık görüntü hiç gelmiyor neden olabilir nasıl çözebilirim
Bios guncellenmiyordu yoksa gg olacağını bende biliyorum usb portlarina güç hiç gelmiyorTam bilmiyorum ama biostaykenmi veya bios güncellerkenmi güç giderse anakart gg oluyordu bilen arkadaşlar daha çok yardımcı olur
bios pilini çıkar tak yapmayı fln denedin mi böyle basit çözümleriBios guncellenmiyordu yoksa gg olacağını bende biliyorum usb portlarina güç hiç gelmiyor
Denedim olmuyorbios pilini çıkar tak yapmayı fln denedin mi böyle basit çözümleri
Kasanın fanlari rgbleri calisiyor ekran kartı fanlari ve ışığı yanıyor sorun belki islemcide olabilir veya psu elektrik akımını 2 kere yanlış aldığı için aynı aklımda çalışmıyor olabilir bilemiyorumFanlar vs çalışmıyor portlar vs çalışmıyor rgb ışıklar yanmıyorsa sorun psu da. Elektrik git gel yaptığında zarar görmüş olmalı. Kalitesi nasıldı ovp opp uvp tarzı korumaları var mıydı?
Benzer senaryoları kendi sistemimde gördüm. Klavye kulaklık mouse fanlar rgbler vs çalışıyor ekran kartı ışığı fanları vs çalışıyor ama görüntü gelmiyordu. Garanti dışı kalmıştı elektrik yüzünden, özel teknik servise verdim ana kart ve ekran kartında zarar gören parçalar olduğunu söylemişlerdi. Ana kart 2 kez tamir edildi ekran kartı 2 kez tamir ve 3 kez sıfır modellerle değişildi psu 2 kez tamir edildi çözüm olmadı en son psu komple değişildi düzeldi. Elektrik kesintisi planlı değilse ve kesintiyi belediye yaptıysa dava açabiliyorsun. Tüm denenecek yöntemleri dene en son mecbur servise götürmen gerekli :/Kasanın fanlari rgbleri calisiyor ekran kartı fanlari ve ışığı yanıyor sorun belki islemcide olabilir veya psu elektrik akımını 2 kere yanlış aldığı için aynı aklımda çalışmıyor olabilir bilemiyorum
Sağol zaten sistem kardeşimin kendim 750w psu gecicem benim eski 550w corsair psu ona kalacak ama bu zaman alacak en azından eski psu servise falan versem yeterli tekrar teşekkür ederimBenzer senaryoları kendi sistemimde gördüm. Klavye kulaklık mouse fanlar rgbler vs çalışıyor ekran kartı ışığı fanları vs çalışıyor ama görüntü gelmiyordu. Garanti dışı kalmıştı elektrik yüzünden, özel teknik servise verdim ana kart ve ekran kartında zarar gören parçalar olduğunu söylemişlerdi. Ana kart 2 kez tamir edildi ekran kartı 2 kez tamir ve 3 kez sıfır modellerle değişildi psu 2 kez tamir edildi çözüm olmadı en son psu komple değişildi düzeldi. Elektrik kesintisi planlı değilse ve kesintiyi belediye yaptıysa dava açabiliyorsun. Tüm denenecek yöntemleri dene en son mecbur servise götürmen gerekli :/
Elinde iki sistem varsa bence ekran kartını vs de test et bak sorun var mı diye. Rica ederim çok geçmiş olsun kardeşim.Sağol zaten sistem kardeşimin kendim 750w psu gecicem benim eski 550w corsair psu ona kalacak ama bu zaman alacak en azından eski psu servise falan versem yeterli tekrar teşekkür ederim