Neler Yeni

Elektrik gittiğinde mining sistemimi uzaktan nasıl çalıştırabilirim?

Merhaba arkadaşlar ben evde olmadığım zamanlarda elektrik gittiğinde mining sistemimi geri nasıl çalıştırabilirim?

cfranko

80+ Platinum
En İyi Cevap
12
Dahası  
Reaksiyon skoru
28,598
İsim
cfranko
İlgilendiği Kategoriler
Memory
Ben Bios’dan elektrik kesildiğinde sistem geri otomatik açılsın ayarını açtım yani elektrk ger geldiğinde direk açılıyor. Sonra bir de teamviewer kurdum o da windows açıldığında otomatik açılıyor gerektiğinde telefondan bağlanıp düzeltiyorum

baltazar

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,643
İsim
A.Ş.
İlgilendiği Kategoriler
Güç Kaynakları
Bios'ta Restore on AC Power Loss diye bir yer var. Benimki Asus bios ama diğerlerinde de aynı. Always on yap. Gel gitte açılır. Bir de uzaktan kontrol için uygulama kur.

• Konu Sahibi Konu Sahibi
Ben Bios’dan elektrik kesildiğinde sistem geri otomatik açılsın ayarını açtım yani elektrk ger geldiğinde direk açılıyor. Sonra bir de teamviewer kurdum o da windows açıldığında otomatik açılıyor gerektiğinde telefondan bağlanıp düzeltiyorum
Bios'ta Restore on AC Power Loss diye bir yer var. Benimki Asus bios ama diğerlerinde de aynı. Always on yap. Gel gitte açılır. Bir de uzaktan kontrol için uygulama kur.
çok teşekkür ederim hocam ben de o ayarı arıyordum aylardır hiçbir yerde bulamamıştım çok sağolun
hiveos kullanıyorum o yüzden gerek kalmıyor teamviewer a bende ama şöyle bir sıkıntı var hocam bende
anakartım asus m5a97 r2.0 modeli ve ne zaman sistemi kapatım yeniden açsam f1 menüye geliyor ve ben bunu her defasında anakart biosundan kapatsamda sürekli yapıyor bunu her sistem kapanışında

baltazar

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,643
İsim
A.Ş.
İlgilendiği Kategoriler
Güç Kaynakları
çok teşekkür ederim hocam ben de o ayarı arıyordum aylardır hiçbir yerde bulamamıştım çok sağolun
hiveos kullanıyorum o yüzden gerek kalmıyor teamviewer a bende ama şöyle bir sıkıntı var hocam bende
anakartım asus m5a97 r2.0 modeli ve ne zaman sistemi kapatım yeniden açsam f1 menüye geliyor ve ben bunu her defasında anakart biosundan kapatsamda sürekli yapıyor bunu her sistem kapanışında
Yanlış anlamadıysam bu çözer

• Konu Sahibi Konu Sahibi
Yanlış anlamadıysam bu çözer
evet doğru anlamışınız hocam bu ayarı yapıyorum hocam her defasında kaydet ve yeniden başlat diyorum sorun yok güzel açılıyor F1 menüsünde gelmeden
1624028397821.png
yani bu ekrana gelmeden açılıyor anakartdan ayarladığımda fakat
diyelim elektrik gitti ve yarım saat sonra geldi yeniden bu F1 menusunda takılı kalıyor halbuki ben anakartdan ayarları yapıp kaydetmiştim

baltazar

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,643
İsim
A.Ş.
İlgilendiği Kategoriler
Güç Kaynakları
evet doğru anlamışınız hocam bu ayarı yapıyorum hocam her defasında kaydet ve yeniden başlat diyorum sorun yok güzel açılıyor F1 menüsünde gelmeden
Alıntıyı görüntüle yani bu ekrana gelmeden açılıyor anakartdan ayarladığımda fakat
diyelim elektrik gitti ve yarım saat sonra geldi yeniden bu F1 menusunda takılı kalıyor halbuki ben anakartdan ayarları yapıp kaydetmiştim
Bios pilin bitmiş olabilir.

CnKYgT

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
40
İsim
cenk yigit
Anakartınızın pili bitmiştir değiştirin

baltazar

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,643
İsim
A.Ş.
İlgilendiği Kategoriler
Güç Kaynakları
Anakartınızın pili bitmiştir değiştirin
anakart bios pillerini nereden alabiliriz ve her anakarta olur mu hocam
Mesaj otomatik birleştirildi:

Veya anakartta arıza olabilir. Bios update yapılabilir. Ama asus anakartlarda da böyle sorunlar çok çıkıyor nedense.

İhtimal dahilinde. Pil bitmiş olabilir.
anakart update ini yaptım hocam
ama anlamadığım şekilde böyle pc kapanıyor elektrik gidince daha sonra açıyorum açılırken F1 ekranına geliyor daha sonra F1 e basınca beni bios a atıyor ve biosdan F1 i devre dışı bırakıyorum kaydet yeniden başlat diyorum bu sefer sıkıntısız başlatıyor fakat tekrar elektrik gidip pc kapanınca aynısını yapmak zorunda kalıyorum

baltazar

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,643
İsim
A.Ş.
İlgilendiği Kategoriler
Güç Kaynakları
anakart bios pillerini nereden alabiliriz ve her anakarta olur mu hocam

anakart update ini yaptım hocam
ama anlamadığım şekilde böyle pc kapanıyor elektrik gidince daha sonra açıyorum açılırken F1 ekranına geliyor daha sonra F1 e basınca beni bios a atıyor ve biosdan F1 i devre dışı bırakıyorum kaydet yeniden başlat diyorum bu sefer sıkıntısız başlatıyor fakat tekrar elektrik gidip pc kapanınca aynısını yapmak zorunda kalıyorum
Bios pilinin üzerinde bir numara olur. Onun aynısını arama motoruna yaz. Aynı özellikte pil çıkar.

Top Bottom