Neler Yeni

Elektrikli Bisiklet ile Rahat Yokuş Çıkılır Mı?

Perfectshot06

Moderatör
Dahası  
Reaksiyon skoru
14,013
İsim
Oğuz Oğuz
Ankara'da oturduğum için her yer yokuş.
10 yıldır bisiklet kullanmıyorum ama yazın vakit geçirmelik almayı düşünüyorum.
Bütçem yok sadece yokuşta çıkması önemli.
Eğer yardımı olmuyorsa almayacağım.

Diyonel

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
686
İsim
Dionnel
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayara ait her şey
Aldığın modele göre değişir

BabaVoss7

80+ Silver
Bende düşünmüyor değilim bisikletten motora geçtim şimdi benzin fiyatlarından tekrar bisikşete geçesim var. Bide garaj olmadan motor sahibi olmak zor bu devirde aklım hep onda kalıyo mekxkd

fatihhhh

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
219
İsim
fat
gücüne bağla aşırı dikse çıkamaya bilir hafif dikse çıkar genelde. normal bisiklet tarzı alırsanız çıkmasa bile düzlüğe çıkana kadar pedal veya iterek devam edebilirsiniz
bu tarz bir şeyle çıkamasanızda
ben sahsen param olsaydı mesafe ve konfor için scooter tarzı alırdım
ekonomi kötüleştikçe hırsız artar aldığınızda çalınmaması için ekstra dikkatli olmalısınız
mosso güzel

Perfectshot06

Moderatör
Dahası  
Reaksiyon skoru
14,013
İsim
Oğuz Oğuz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bende düşünüyorum hocam arabayı satıp yakıt fiyatlarının 40-50 TL lere çıkacağina eminim
Abdullah abide bitane mosso vardı modeli neydi bilmiyorum @Abdullah Hacıgül 65 i görüyor
Bende düşünmüyor değilim bisikletten motora geçtim şimdi benzin fiyatlarından tekrar bisikşete geçesim var. Bide garaj olmadan motor sahibi olmak zor bu devirde aklım hep onda kalıyo mekxkd
gücüne bağla aşırı dikse çıkamaya bilir hafif dikse çıkar genelde. normal bisiklet tarzı alırsanız çıkmasa bile düzlüğe çıkana kadar pedal veya iterek devam edebilirsiniz
bu tarz bir şeyle çıkamasanızda
ben sahsen param olsaydı mesafe ve konfor için scooter tarzı alırdım
ekonomi kötüleştikçe hırsız artar aldığınızda çalınmaması için ekstra dikkatli olmalısınız
mosso güzel fiyatları uygun
Bu tür yokuşları çıksın yeter.

Ekran Görüntüsü (320).png
Ekran Görüntüsü (321).png

BabaVoss7

80+ Silver
Bende reisin videoyu bekliyom yapıcam dedi ama daha gelmez heralde. İyi bir indirimde getirir bence o yanında

fatihhhh

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
219
İsim
fat
ilk fotoda zorlanır sanırım o kadar dik yokuş zor bence motor gücü az normal bisiklet olanların. elektirikli bisklete sahip olan arkadaşlar baksın 2. foto her türlü çıkar bir şey yok orda
o tür dik yokuşlar az olur çıkmazsa iteleyerek çıkarıp devam edebilirsiniz. yolun çoğunda işinizi görür zorlanacağı yerlerde ittirerek hafif düze çıkınca devam edebilirsiniz. normal bisiklet tarzı olanların batarya az itiş gücüde az 70kg bir kişi diyelim + bisiklet ağırlığı ufak batarya sahip gücü az yukarı giderken zorlanır gidemeyebilir haberiniz olsun sahip arkadaşlar daha detaylı bilgilendirir.

Son düzenleme:

Perfectshot06

Moderatör
Dahası  
Reaksiyon skoru
14,013
İsim
Oğuz Oğuz
Abdullah abiye ulaş o dediğim bisiklet güzel buralarıda rahat çıkar düz yolda pedalla gidersin
Bende reisin videoyu bekliyom yapıcam dedi ama daha gelmez heralde. İyi bir indirimde getirir bence o yanında
ilk fotoda zorlanır sanırım o kadar dik yokuş zor bence motor gücü az normal bisiklet olanların. elektirikli bisklete sahip olan arkadaşlar baksın 2. foto her türlü çıkar bir şey yok orda
o tür dik yokuşlar az olur çıkmazsa iteleyerek çıkarıp devam edebilirsiniz. yolun çoğunda işinizi görür zorlanacağı yerlerde ittirerek hafif düze çıkınca devam edebilirsiniz. normal bisiklet tarzı olanların batarya az itiş gücüde az 70kg bir kişi diyelim + bisiklet ağırlığı ufak batarya sahip gücü az yukarı giderken zorlanır gidemeyebilir haberiniz olsun sahip arkadaşlar daha detaylı bilgilendirir.
Bi yazıyım özelden.
scooter istemiyorum.

JSezar

80+ Silver
ankaranın ayazında bisiklet sürülmez.

Top Bottom