Güç olarak en f/p Onvo OV 13X PlusMerhaba elektrikli scooter almayı düşünüyorum ama pikniğe gittik dağda falan gezmek için güçlü olmalı arabaya koyup gideceğim büyük olmayacak fazla bütçe 30 olur gibi ?
bende 12 xplus kullanıyorum evet kalite sorunu var fakat elinizden az biraz bir şey geliyorsa yapılmayacak şeyler değilGüç olarak en f/p Onvo OV 13X Plus
2000W çift motor. Motor başı 1000W. Benim yaşadığım yerde harbi dik yokuşlar var ve çift motorda canavar gibi çıkıyor (85 kiloyum).
Fakat sağlamlık konusunda pek övemeyeceğim. 1 ay bile olmadı kornası bozuldu, içindeki su geçirmez silikonlar baştan savma sıkılmış o yüzden su birikintilerinde arka fara kolaylıkla su girebiliyor, zorlanırsa batarya kısmınada girer. Su ve toz kaçtığı için arka sol sinyalim bozulmuştu kendi kendine yanıp sönüyodu içini temizledim düzeldi. Ve internetten elektrikli scooterlar için silikon aldım içini açıp gerekli yerlere sürdüm. Yani çoğu sorununu sonradan kendiniz halledebiliyorsunuz
Piknik geldim ya dağa tırmanıcam tur atmak için güçlü bir modleclaıM bütçe ne olmalı iyi bir şey uğraştırmasın sonra bozulup şarjı da gitsin 1 saat yineGüç olarak en f/p Onvo OV 13X Plus
2000W çift motor. Motor başı 1000W. Benim yaşadığım yerde harbi dik yokuşlar var ve çift motorda canavar gibi çıkıyor (85 kiloyum).
Fakat sağlamlık konusunda pek övemeyeceğim. 1 ay bile olmadı kornası bozuldu, içindeki su geçirmez silikonlar baştan savma sıkılmış o yüzden su birikintilerinde arka fara kolaylıkla su girebiliyor, zorlanırsa batarya kısmınada girer. Su ve toz kaçtığı için arka sol sinyalim bozulmuştu kendi kendine yanıp sönüyodu içini temizledim düzeldi. Ve internetten elektrikli scooterlar için silikon aldım içini açıp gerekli yerlere sürdüm. Yani çoğu sorununu sonradan kendiniz halledebiliyorsunuz
hem malzemesi sağlam hemde motoru iyi olsun istiyorsanız minimum 45-50 ortalama 60-70k para lazım.Pi
Piknik geldim ya dağa tırmanıcam tur atmak için güçlü bir modleclaıM bütçe ne olmalı iyi bir şey uğraştırmasın sonra bozulup şarjı da gitsin 1 saat yine
bu 2 modelin şarjı 30-40km arası gidiyor daha kaliteli isterseniz 50k üstü çıkmanız gerekir arkadaşn dediği gibi yürüyeninde problem olmuyorPi
Piknik geldim ya dağa tırmanıcam tur atmak için güçlü bir modleclaıM bütçe ne olmalı iyi bir şey uğraştırmasın sonra bozulup şarjı da gitsin 1 saat yine
55 65 civarı olur arazide kullandıran rx7 nasıl veya dualtrone markası varmışbu 2 modelin şarjı 30-40km arası gidiyor daha kaliteli isterseniz 50k üstü çıkmanız gerekir arkadaşn dediği gibi yürüyeninde problem olmuyor
Sorun şurada arabanın bagaja koyup götürümde pikniğe büyük olmayacak bagaja sığacak ağır olmasın fazla bütçe 60 olurhem malzemesi sağlam hemde motoru iyi olsun istiyorsanız minimum 45-50 ortalama 60-70k para lazım.
Ama onvo scooterlarıda korna, lamba dışında yürüyeninde problem çıkartıcak kadar kötü değiller. Hor kullanmadığınız müddetçe yürüyeninde problem olmaz
hocam güçlü scooter ağırlık ve boyutta fazlalık getirir. Aracınız nedir? Boyutlarına göre scooter bakayım.55 65 civarı olur arazide kullandıran rx7 nasıl veya dualtrone markası varmış
Mesaj otomatik birleştirildi:
Sorun şurada arabanın bagaja koyup götürümde pikniğe büyük olmayacak bagaja sığacak ağır olmasın fazla bütçe 60 olur
C 200 amg veya Nissan x trail varhocam güçlü scooter ağırlık ve boyutta fazlalık getirir. Aracınız nedir? Boyutlarına göre scooter bakayım.
Almışken güzel bişey olsun gezeriz arazidehocam güçlü scooter ağırlık ve boyutta fazlalık getirir. Aracınız nedir? Boyutlarına göre scooter bakayım.
onvo serisinde tüm dediklerim geçerli dualton bakmalısınız 70kya eagle pro 10 alabilirsiniz fakat arazi dediğiniz yerde çok çukur var ise hiçbir scooter önermem ve bu tür scooterlar 40kg aşağısı olmuyor, x traile sığabilirC 200 amg veya Nissan x trail var
Almışken güzel bişey olsun gezeriz arazide
hocam biraz araştırma yaptım bir kaç model var fakat amortisörleri hiç büven vermiyor ve tek motorlu modeller. Elinizden iş geliyorsa ufak tefek arızaları hallederim diyorsanız onvo ov 13x plus veya rx7 rx8 modellerine bakın derim. Fakat bütçeniz yüksek olduğu için rx serisi daha iyi olur.C 200 amg veya Nissan x trail var
Almışken güzel bişey olsun gezeriz arazide
ve evet arazi dediğiniz yer off road araçlarının geçtiği inişli çıkışlı çukurlu bir yer ise hiç bir marka oralarda çok dayanmaz.onvo serisinde tüm dediklerim geçerli dualton bakmalısınız 70kya eagle pro 10 alabilirsiniz fakat arazi dediğiniz yerde çok çukur var ise hiçbir scooter önermem ve bu tür scooterlar 40kg aşağısı olmuyor, x traile sığabilir
40 kg scooter kaldrıo arabaya nasıl koyayım arabaya koyup arazide ne ile gezilebilir ne alalım motor olmaz meselaonvo serisinde tüm dediklerim geçerli dualton bakmalısınız 70kya eagle pro 10 alabilirsiniz fakat arazi dediğiniz yerde çok çukur var ise hiçbir scooter önermem ve bu tür scooterlar 40kg aşağısı olmuyor, x traile sığabilir
Rx7 mi 8 mi bilemedim hangisi olsa rx7 iyi değil son çıkanlar diyorlarhocam biraz araştırma yaptım bir kaç model var fakat amortisörleri hiç büven vermiyor ve tek motorlu modeller. Elinizden iş geliyorsa ufak tefek arızaları hallederim diyorsanız onvo ov 13x plus veya rx7 rx8 modellerine bakın derim. Fakat bütçeniz yüksek olduğu için rx serisi daha iyi olur.
ve evet arazi dediğiniz yer off road araçlarının geçtiği inişli çıkışlı çukurlu bir yer ise hiç bir marka oralarda çok dayanmaz.