Neler Yeni

Elektrikli Scooter'mi? - Bisiklet mi?

Abdurrahman Avf

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Bütçe
3000
Arkadaşlar normal de bisiklet almayı düşünüyordum Abdullah abinin elektrikli scooter videosunu gördüm ve tepkileri beni ikileme düşürdü sizce bisiklet mi almalıyım yoksa scooter mi:unsure:

ben bunu günlük aktivite ve eğlence için almayı düşünüyorum hangisi daha eğlencelidir;)

ben şahsen elektrikli scooter'ın günlük spor aktivitesi olarak pek fayda etmeyeceğini düşünüyorum, haklı mıyım?😶

FERRUM

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Şahsen bisiklet sürmek bence daha zevkli.3000'e de güzel bir bisiklet alınır.

Arkadaşlar normal de bisiklet almayı düşünüyordum Abdullah abinin elektrikli scooter videosunu gördüm ve tepkileri beni ikileme düşürdü sizce bisiklet mi almalıyım yoksa scooter mi:unsure:

ben bunu günlük aktivite ve eğlence için almayı düşünüyorum hangisi daha eğlencelidir;)

ben şahsen elektrikli scooter'ın günlük spor aktivitesi olarak pek fayda etmeyeceğini düşünüyorum, haklı mıyım?😶
Ben bisiklet alırdım bu fiyata çok uzun süre götürecek güzel bisikletler var @Mert Özkaya bisikletlerden anlıyor istersen öneri alabilirsin.

Abdurrahman Avf

80+ Silver
En İyi Cevap
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Siri

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Senin yerinde olsam bisiklet alırdım o fiyata çok çok iyi bisikletler bulunmakta. Bilen birine sorabilirsin.

FatihCevik

80+ Silver
En İyi Cevap
3

O fiyata alacağın scooter ile bayır çıkamazsın düz gidersin sadece. Bisiklet daha iyi seçim olur.

Abdurrahman Avf

80+ Silver
En İyi Cevap
1
O fiyata alacağın scooter ile bayır çıkamazsın düz gidersin sadece. Bisiklet daha iyi seçim olur.
anladım
Mesaj otomatik birleştirildi:

Senin yerinde olsam bisiklet alırdım o fiyata çok çok iyi bisikletler bulunmakta. Bilen birine sorabilirsin.
ben zaten bisiklet olarak çok şey araştırdım ama abdullah abi çok eğlenceli deyince :)

Mert Özkaya

𝑅 𝑜 𝓍
80+ Titanium
En İyi Cevap
11
Dahası  
Reaksiyon skoru
25,793
İsim
Mert Özkaya
Instagram
_mrt_ozky_
Discord
Mert Özkaya #6849
Bence bisiklet daha mantıklı.
Scooter ile belirli bir hıza kadar çıkabilirsin.
Bisiklet hem bacak kaslarını geliştiriyor.
Eğer ben bisiklet ile yorulamam diyorsan scooter alabilirsin. Yorulmak önemli değil diyorsan bisiklet daha mantıklı.

Abdurrahman Avf

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Bence bisiklet daha mantıklı.
Scooter ile belirli bir hıza kadar çıkabilirsin.
Bisiklet hem bacak kaslarını geliştiriyor.
Eğer ben bisiklet ile yorulamam diyorsan scooter alabilirsin. Yorulmak önemli değil diyorsan bisiklet daha mantıklı.
anladım, bence de öyle

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,016,511
Üyeler
161,072
Son üye
doganheadd
Top Bottom