Neler Yeni

Elektrikten anlayanlar içeri bu prizle PC kullanılır mı?

Dahası  
Reaksiyon skoru
101
İsim
Ahmet Kılcık
Merhabalar, viko markası panasonic tarafından satın alınan köklü bir marka. Bu çoğaltıcıyla modem kasa ve monitörü kullanmam uygun mudur?

Priz:https://ty.gl/elh7h4kzjr

Sistemim Da-C1 sistem, PSU 650W FSP Hyper K.

Kablolu 3 lü prizle bunun arasında herhangi bir fark var mı? Bilen arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.

SadeceBirisi.

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,454
İsim
uwu
Dahası  
Reaksiyon skoru
101
İsim
Ahmet Kılcık
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

MsGrkm06

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Merhabalar, viko markası panasonic tarafından satın alınan köklü bir marka. Bu çoğaltıcıyla modem kasa ve monitörü kullanmam uygun mudur?

Priz: Viko Yonca Topraklı Priz - Beyaz 90303016 https://www.hepsiburada.com/viko-yonca-toprakli-priz---beyaz-90303016-p-HRVIK90303016?magaza=%C4%B0conTech&url_src=ios-product-detail

Sistemim Da-C1 sistem, PSU 650W FSP Hyper K.

Kablolu 3 lü prizle bunun arasında herhangi bir fark var mı? Bilen arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.
Kullanılır bence ben a101in 5li prizini kullanıyorum 60tlye aldım modem monitör pc ve arasıra telefon şarja takıyorum sıkıntı yok

James Gg

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,357
İsim
James Gg
İlgilendiği Kategoriler
Pc Toplama-ekran kartı-işlemci-anakart-acer çöp laptop
Bende Amazondan 10 liraya aldığım 3 lüyü kullanıyorum hiç bişey olmuyor.bisey olmaz yani

naberr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
352
İsim
naber

AlphA<3

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
45
İsim
Yiğit koçak
PSU kaliteli olursa problem olmaz hocam topraklamalı priz kullan.

Dahası  
Reaksiyon skoru
101
İsim
Ahmet Kılcık
alınır zaten psun kaliteli
Bende Amazondan 10 liraya aldığım 3 lüyü kullanıyorum hiç bişey olmuyor.bisey olmaz yani
Peki kablosuz 3'lüyle kablolu 3'lünün tek farkı kablo mu? Sonuçta iletkenlik diye bir şey var, o kablonun kesit alanı vesaire illa bir şeyleri değiştiriyordur. Yabancı forumlarda ve bazı forumlarda akım korumalı Schneider'in prizlerini öneriyorlar. Ben zaten toki de oturuyorum gerek yok diye düşünüyorum. Kablolu mu yoksa bu mu kararsız kaldım.

SadeceBirisi.

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,454
İsim
uwu
Peki kablosuz 3'lüyle kablolu 3'lünün tek farkı kablo mu? Sonuçta iletkenlik diye bir şey var, o kablonun kesit alanı vesaire illa bir şeyleri değiştiriyordur. Yabancı forumlarda ve bazı forumlarda akım korumalı Schneider'in prizlerini öneriyorlar. Ben zaten toki de oturuyorum gerek yok diye düşünüyorum. Kablolu mu yoksa bu mu kararsız kaldım.
masanla priz arasında mesafe varsa kablolu yoksa normal al gitsin

James Gg

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,357
İsim
James Gg
İlgilendiği Kategoriler
Pc Toplama-ekran kartı-işlemci-anakart-acer çöp laptop
Bı farkı yok ya bu kadar kafana takma dediği gibi psun kaliteli bişey olmaz.

Dahası  
Reaksiyon skoru
101
İsim
Ahmet Kılcık
Tamam beyler sağolun teşekkürler

Top Bottom