Neler Yeni

Elektronik sigaramı aileme yakalattım aramı nasıl düzeltirim

TinerciAlper

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,693
İsim
Alper Burak Sarı
Instagram
alperburaks
Steam
https://steamcommunity.com/profiles/76561198343077776
Discord
Alperburaks
Teravihe diye çıkarken bi salaklık yanıma likit almıyım diye evde dolduruyordum bi anda babam odaya girdi gördü falan git dedi bende almadan gittim teravihede gitmedim arkadaşlarımı arayıp ne yapıcam diye sordum yanımdaki normal sigaraları içtim eve gidince anlarlar diye şeker falan aldım mahallede gezindim teravih bitiş saatinide bilmediğim için annem mesaj attı baban uyudu eve gel diye gittim benimle konuşmak için salonda bekliyorlardı annem kurana el bastırdı içmiyorsun dimi diye babam aldı falan abartma dedi anneme bana anlattı arkadaşınınmış falan diye yumuşattı ertesi gün (bugün) odama geldi içmeden durabiliyon mu ne zamandır içiyon gibi sorular sordu adam gibi cevap verdim bırakıcaksın dedi falan konuştuk gitti hayal kırıklığı vardı gözlerinde baya üzgündü nasıl aramı düzeltebilirim (tek yalan söylediğim kısım normal sigara içmiyorum oldu)

Rulep

80+ Gold
niye içiyorsunuz ki abi içmeyin az para da değil yani. bırakmadığın sürece düzeltebileceğini sanmıyorum

TinerciAlper

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,693
İsim
Alper Burak Sarı
Instagram
alperburaks
Steam
Discord
Alperburaks
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
niye içiyorsunuz ki abi içmeyin az para da değil yani. bırakmadığın sürece düzeltebileceğini sanmıyorum
o konudada kızıyorlar bizde oğlumuz rahat etsin diye para veriyoruz parayla neler aldığına bak vs diyede kızıyorlar

cicibebe

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,780
İsim
Enes Tutar
Sigara içtiğin sürece senle barışacaklarını sanmıyorum. Bıraktım falan diye yalan söyleyebilirsin ama yalan ortaya çıkarsa daha fena olur.

TinerciAlper

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,693
İsim
Alper Burak Sarı
Instagram
alperburaks
Steam
Discord
Alperburaks
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Sigara içtiğin sürece senle barışacaklarını sanmıyorum. Bıraktım falan diye yalan söyleyebilirsin ama yalan ortaya çıkarsa daha fena olur.
bıraktım diye yalan söyliyebilirim ama e sigaramı onlardan alabilecek miyim

Rulep

80+ Gold
o konudada kızıyorlar bizde oğlumuz rahat etsin diye para veriyoruz parayla neler aldığına bak vs diyede kızıyorlar
haklılar be para kolay kazanılmıyor ki çok bir şey de yazmak istemiyorum internet ortamı olduğu için anlatmak istediğimi tam ifade edemiyorum. bırakmaya da niyetin yok gibi en iyisi çalış kendi paranla iç

fxmaster1

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
38
İsim
qasim
İlgilendiği Kategoriler
Sünnilik, Mezhepçilik ve diğer tüm İslami konular
kardes senin derdin annenlere kendini affettirmek mi yoksa annenden sigarayı geri almak mı orayı anlamadım ben.
Mesaj otomatik birleştirildi:

kurana el bastıysan gecmis olsun kardes bir daha icme carpirilsin

DaffyGraphic

80+ Silver
Teravihe diye çıkarken bi salaklık yanıma likit almıyım diye evde dolduruyordum bi anda babam odaya girdi gördü falan git dedi bende almadan gittim teravihede gitmedim arkadaşlarımı arayıp ne yapıcam diye sordum yanımdaki normal sigaraları içtim eve gidince anlarlar diye şeker falan aldım mahallede gezindim teravih bitiş saatinide bilmediğim için annem mesaj attı baban uyudu eve gel diye gittim benimle konuşmak için salonda bekliyorlardı annem kurana el bastırdı içmiyorsun dimi diye babam aldı falan abartma dedi anneme bana anlattı arkadaşınınmış falan diye yumuşattı ertesi gün (bugün) odama geldi içmeden durabiliyon mu ne zamandır içiyon gibi sorular sordu adam gibi cevap verdim bırakıcaksın dedi falan konuştuk gitti hayal kırıklığı vardı gözlerinde baya üzgündü nasıl aramı düzeltebilirim (tek yalan söylediğim kısım normal sigara içmiyorum oldu)
Neden içiyorsun ki? Zaten reşit bile değilsin, büyük ihtimalle. Bırakmaya çalış, sigara içen ortamlardan uzak dur. Sigara satın alma.

Top Bottom