Neler Yeni

Elim tahmini ne zmn iyileşir?

Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Ömer Faruk Yalçın
Arkadaşlar dikenli tel avuçlamam sonucu elim kesildi yüzük parmağımda iki avuç içinde 4 dikiş var.Tahmini ne zmn kalem tutabilirim ?

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,617
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Çok geçmiş olsun kötü duruyor birkaç ay anca kendine gelir bence dikişler alınınca süreç hızlanır umarım hızlıca geçer

Bünyamina

80+ Platinum

Bünyamina

80+ Platinum
Arkadaşlar dikenli tel avuçlamam sonucu elim kesildi yüzük parmağımda iki avuç içinde 4 dikiş var.Tahmini ne zmn kalem tutabilirim ?
arkadaşımın elinde matrap kırılıp senin gibi olmuştu 1 aya toparladı

v3ttt

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
331
İsim
Hakan AĞCA
Geçmiş olsun.

Sir Cem T-oker

80+ Gold
geçmiş olsun. bir şey sormak istiyorum. direkt dokunduğu gibi kesiyor mu hep merak etmişimdir.

✓Arda

80+ Gold
En İyi Cevap
1
1 ay'a kadar az çok iyileşirde, eski haline dönmesi biraz daha uzun sürer. Senin bünyene bağlı. Çok geçmiş olsun.

Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Ömer Faruk Yalçın
geçmiş olsun. bir şey sormak istiyorum. direkt dokunduğu gibi kesiyor mu hep merak etmişimdi

geçmiş olsun. bir şey sormak istiyorum. direkt dokunduğu gibi kesiyor mu hep merak etmişimdir.
Yere düşerken tutunmak amacıyla elimi attım yani düşerken tutunduğum için bu kadar kesildi
Mesaj otomatik birleştirildi:

1 ay'a kadar az çok iyileşirde, eski haline dönmesi biraz daha uzun sürer. Senin bünyene bağlı. Çok geçmiş olsun.
Teşekkürler

Top Bottom