Neler Yeni

Elimde Ps3 var fiyatı ne eder

Oğuzhan Yücel

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
658
İsim
Oğuzhan yücel
Arkadaşlar elimde yadigar ps3 var ve artık oyunlarını ezberlediğim için satmak istiyorum kırık değil kutusuna kadar duruyor ederi ne yapar acaba
23 adet orijinal oyun 2 adet orijinal kol mevcut 1tb yada 500gb hatırlamıyorum

N0XI

80+ Bronze
Arkadaşlar elimde yadigar ps3 var ve artık oyunlarını ezberlediğim için satmak istiyorum kırık değil kutusuna kadar duruyor ederi ne yapar acaba
23 adet orijinal oyun 2 adet orijinal kol mevcut 1tb yada 500gb hatırlamıyorum
Ps dükkanları oluyo instagram sayfaları var hepsinin aynen bu şekil yaz sana fiyat verirler kendin satıcaksanda dedikleri fiyatın üstünr biraz eklersin

Oğuzhan Yücel

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
658
İsim
Oğuzhan yücel
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ps dükkanları oluyo instagram sayfaları var hepsinin aynen bu şekil yaz sana fiyat verirler kendin satıcaksanda dedikleri fiyatın üstünr biraz eklersin
o adamlar al sat yaptıkları için fiyattan baya kırpıyor en iyisi kendin satmak şuan verdikleri fiyatlar çok ölü tahmin edilmıyor

• Beğen
Reaksiyonlar: N0XI

N0XI

80+ Bronze
o adamlar al sat yaptıkları için fiyattan baya kırpıyor en iyisi kendin satmak şuan
biliyorum hocam aklınızda bir fiyat olması için dedim ve dedikleri fiyatında üstüne eklersiniz diye belirttim.

Oğuzhan Yücel

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
658
İsim
Oğuzhan yücel
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
biliyorum hocam aklınızda bir fiyat olması için dedim ve dedikleri fiyatında üstüne eklersiniz diye belirttim.
hocam adam bana 500 lira dedi 2 güzel laf edip kapattım onların fiyatlarına ne kadar ekliyim
sari sitedeki ilanlara bakıyorum hak etmiyor çoğu yazdığı fiyatı aklımda 1000 900 liraya satmak var ama alıcı çıkar mı bilemiyorum

BeKo'O

80+ Silver
Pazarlıklı 1000Tl hatta 990TL'ye koyunuz. Pazarlık sizin insifiyatinize kalmış.

N0XI

80+ Bronze
hocam adam bana 500 lira dedi 2 güzel laf edip kapattım onların fiyatlarına ne kadar ekliyim
sari sitedeki ilanlara bakıyorum hak etmiyor çoğu yazdığı fiyatı aklımda 1000 900 liraya satmak var ama alıcı çıkar mı bilemiyorum
500 tl çok az demiş hocam size özelden bir site vericem oraya sorun birde
Mesaj otomatik birleştirildi:

500 TL çok az demiş hocam size özelden bir site vericem oraya sorun birde
burdan yasak olabilir diye paylaşmıyorum

Top Bottom