Yaptırın.Passiz bir demir gibi
Mesaj otomatik birleştirildi:
Passiz bir demire benziyor
Ya şöyle bir şey olmaz deriz olur olur deriz olmaz biz doktor değiliz fakat ben metal fabrikasında çalışıyorum bazen ufak çizikler atıyor problem olmuyor tetanoz en son ne zaman oldum onuda hatırlamıyorum içinize kuşku düşüyorsa yaptırın 10 yıl kafanız rahat olur3 yıl önce yaptırmıştım en son
pasın önemi yok bu arada bakteriye bağlı paslılar genelde %100 passızlar %50 gibi düşün (verdiğim %likleri salladım bu arada)Passiz bir demir gibi
Passiz bir demire benziyor
Ya şöyle bir şey olmaz deriz olur olur deriz olmaz biz doktor değiliz fakat ben metal fabrikasında çalışıyorum bazen ufak çizikler atıyor problem olmuyor tetanoz en son ne zaman oldum onuda hatırlamıyorum içinize kuşku düşüyorsa yaptırın 10 yıl kafanız rahat olur
pasın önemi yok bu arada bakteriye bağlı paslılar genelde %100 passızlar %50 gibi düşün (verdiğim %likleri salladım bu arada)
Tetanozun koruması 10yıl değil hastanedeki hemşireler bile en ufak şeyde gelip yaptırın koruyuculuğu yok diyor ayrıca Bi zararı yok yani yaptırması daha iyi olur.Tetanoz aşıları yetişkin bireylerde 10 yıl etkilidir. Çok ağır paslı bir cisim batmadıysa ya da kesmediyse gerek yok
Belli dozları var onları vurdursan 10 yıl koruyorTetanozun koruması 10yıl değil hastanedeki hemşireler bile en ufak şeyde gelip yaptırın koruyuculuğu yok diyor ayrıca Bi zararı yok yani yaptırması daha iyi olur.
Burda kimsenin doktor olmadığını düşünüyorum, bu tür konuları burda açacağınıza zahmet edip sağlığınız ve kendiniz için hastaneye gidebilirsiniz
Doktora gidin. Gerek yok derse tamam.3 yıl önce yaptırmıştım en son
Normalde 10 yıl fakat geri dönüşü olmadığı için güvenlik amaçlı yinede yapıyorlarTetanozun koruması 10yıl değil hastanedeki hemşireler bile en ufak şeyde gelip yaptırın koruyuculuğu yok diyor ayrıca Bi zararı yok yani yaptırması daha iyi olur.