Hepsiburada dan elmacık adlı satıcıdan ram alıcam güvenilir mi bilgisi olan var mı
Daha ucuza teknobiyotik satıyor. ( Teknobiyotik güvenli, sıvı soğutmamı oradan sipariş verip aldım. )Hepsiburada dan elmacık adlı satıcıdan ram alıcam güvenilir mi bilgisi olan var mı
PahalıHepsiburada dan elmacık adlı satıcıdan ram alıcam güvenilir mi bilgisi olan var mı
Pahalı
Hocam pahalı olduğunu bende beliyorum ödeme seçeneğinden dolayı orayı seçiyorum şubatta ödeme ve 12 taksitle alacağım için o zamanki paranın değerine bakarsak yarı fiyatına almış olacağımDaha ucuza teknobiyotik satıyor. ( Teknobiyotik güvenli, sıvı soğutmamı oradan sipariş verip aldım. )
Kingston DDR5 8GB(1x8GB) 6000MHz CL40 Fury Beast Black Ram Bellek (KF560C40BBA/8) | Teknobiyotik
En özel fiyatlı gaming bilgisayarlar, kampanyalı ürünler, bilgisayar toplama, ekran kartı, RAM, SSD ve tüm bilgisayar bileşenlerinin en doğru adresi...www.teknobiyotik.com
AnladımHocam pahalı olduğunu bende beliyorum ödeme seçeneğinden dolayı orayı seçiyorum şubatta ödeme ve 12 taksitle alacağım için o zamanki paranın değerine bakarsak yarı fiyatına almış olacağım